|

"Türkiye 16 yılda ciddi ivme kaydetti"

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Ağar, Türkiye'nin son 16 yılda büyük bir ivme kaydettiğini söyledi. Savunma sanayiindeki gelişmeye dikkati çeken Ağar, "Türkiye kendisini savunabilen bir noktaya gelmiştir" diye konuştu.

Yeni Şafak
15:31 - 22/06/2018 Cuma
Güncelleme: 15:34 - 22/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar.
AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bürokrasi ve vesayet sisteminin ortadan kalkacağını, bu sayede yatırımların ve hizmetlerin hızlı bir şekilde tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da gerçekleşeceğini söyledi.

Türkiye’nin 16 senede ciddi bir ivme kaydettiğini belirten Ağar, "Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunların hepimiz farkındayız. Ekonomik olarak ciddi bir kur baskısı altındayız” dedi.

“Artık kendi silahlarımızı ve insansız hava araçlarımızı üretiyoruz” diyen Ağar, “Türkiye kendisini savunabilen bir noktaya gelmiştir. Bu önemli bir göstergedir” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın karşısında olan siyasi birliktelik için “3 benzemez” ifadesini kullanan Ağar şunları söyledi:

“Hiçbir fikri temeli olmayan, siyasi birlikteliği imkansız insanların beraber karşımızda kurduğu bir ittifak gücü vardır. Bunun tek bir sebebi vardır, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin başından indirmektir. Böyle bir siyaset olamaz, böyle bir siyaset anlayışı olamaz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkalım.”

“Elazığ’ın Doğu’nun elması olacağını” vurgulayan Ağar, hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

#Zülfü Tolga Ağar
#AK Parti
#Elazığ
6 yıl önce