|

Arsenal'dan Sanogo'yu kiraladılar

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace, Arsenal'ın 21 yaşındaki forvet oyuncusu Yaya Sanogo'yu sezon sonuna kadar kiraladı.

Yeni Şafak
11:45 - 13/01/2015 Salı
Güncelleme: 09:47 - 13/01/2015 Salı
AA

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sanogo, sezon sonuna kadar Crystal Palace takımının formasını giyecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen 21 yaşındaki futbolcu, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kendisine Crystal Palace'a gitmek isteyip istemediğini sorduğu zaman çok mutlu olduğunu belirterek, "Daha fazla oynamak istiyorum. Palace iyi bir takım. Tottenham'a karşı oynadıkları maçı izledim, çok iyi bir performans sergilediler. Takımın ligin kalan bölümünde başarılı olması için umarım yardımcı olabilirim" ifadelerini kullandı.


Sanogo, 21 hafta sonunda ligde 15. sırada yer alan Crystal Palace'ın yeni teknik direktörü Alan Pardew'in kadrosuna kattığı ilk isim oldu.


Genç futbolcu, Türkiye'de düzenlenen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda şampiyon olan Fransa Milli Takımı'ndaki performansı sonrası Auxerre'den Arsenal'a transfer olmuştu.

#Crystal Palace
#Arsenal
#Sanogo
#Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger
9 yıl önce