|

Belhanda''nın eli kulağında

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Dinamo Kiev yöneticileriyle Bodrum''da bir kez daha bonservisi görüştü. UEFA listesini bu akşam verecek siyah-beyazlıların, tek değişiklik için 3 gün süresi var

Süleyman Hatısaru
00:00 - 12/08/2014 Salı
Güncelleme: 00:49 - 12/08/2014 Salı
Yeni Şafak
Belhanda''nın eli kulağında
Belhanda''nın eli kulağında

Yeni sezon öncesi ''10 numara'' diye tabir edilen ofansif orta saha bölgesine takviye düşünen Beşiktaş''ta dün Youness Belhanda konusunda somut gelişmeler yaşandı. River Plate''in orta sahası Manuel Lanzini''nin Birleşik Arap Emirlikleri''nden Al Jazera''ya transferi sonrası, listedeki bir diğer alternatif Youness Belhanda''ya yönelen, Dinamo Kiev yönetimiyle yaptığı bonservis pazarlığını istediği rakama çekmeye çalışan Beşiktaş yönetimi, dün Bodrum''da bir zirve daha gerçekleştirdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Bodrum''da Rus ekibinin yöneticileriyle Belhanda''nın bonservisinde gelinen son noktayı görüştü. Siyah-beyazlılar, teklifini 7 milyon Euro''ya çıkartırken, Kiev yönetimi 9 milyon Euro''da ısrarcı.

SON LİSTE 15 AĞUSTOS''TA

Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki Arsenal maçları öncesi UEFA''ya son listesini bu akşam verecek olan Beşiktaş''ın 15 Ağustos akşamına kadar listede tek değişiklik yapma hakkı var. Siyah-beyazlılar, bu değişiklik hakkını 10 numara transferi için kullanmayı düşünüyor. Belhanda ile anlaşılamazsa yönetim Fulham''ın Kosta Rikalı orta saha oyuncusu Bryan Ruiz''e imza attıracak.

Demba Ba Arsenal maçını iple çekiyor

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Arsenal eşleşmesini değerlendirirken ''Biz ilklerin takımıyız. Bu bizim için bir itici güç olacak. Alnımızın akıyla bu eşleşmeden çıkacağız'' dedi. Albayrak, ''Mesut Özil gibi Demba Ba da maçı iple çekiyor. Bence Demba Ba''dan çekinmeleri gerekir. Arsen Wenger''in çekineceği çok oyuncu var bizde'' şeklinde konuştu.

Gökhan Töre takımına kavuştu

Beşiktaş, Arsenal ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ilk maçının hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlıların Rusya''nın Rubin Kazan takımından bonservisini alarak 5 yıl renklerine kattığı Gökhan Töre, takımla ilk antrenmanına çıktı.


10 yıl önce