|

Benim işim gol atmak

Manisaspor karşısında attığı iki golün kendisi için büyük moral olduğunu belirten Niang, “Henüz yolun başındayım. Benim işim gol atarak takımıma katkı sağlamak. Bunun için çok çalışıyorom” dedi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 31/08/2010 Salı
Güncelleme: 02:27 - 31/08/2010 Salı
Yeni Şafak
Benim işim gol atmak
Benim işim gol atmak

Süper Lig'de Manisaspor filelerini iki kez havalandıran Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Senegalli Mamadou Niang, iddialı konuştu. Her geçen gün daha iyi olacağını ve Türkiye'ye uyum sürecini aşmaya çalıştığını ifade eden Senegalli golcü, “Benim için Türkiye yepyeni bir ülke. Bu oyun tarzına alışmam zaman alacak. Ama her geçen gün takım arkadaşlarıma biraz daha alışıyorum. Bu benim için bir avantaj. Goller atmak için buraya geldim. Taraftar için ne kadar mücadele edersem, burada işlerimi o kadari iyi olacağını düşünüyorum. Bunun için çalışıyorum” şeklinde konuştu.


BÜYÜK FARKLAR VAR

Sonunun daha önce Türkiye'ye gelen ve başarısız olan Nikolas Anelka ve Matija Kezman gibi golcüler gibi olmayacağının altını çizen yıldız golcü, “Ben buraya top oynamaya geldim. Daha önce kimin başına ne geldiği beni ilgilendirmez. Ben çok çalışıp gollerimi atarak takımıma büyük katkı sağlamak istiyorum. Beni başkasının durumu ilgilendirmiyor. Ben kendi işime bakarım. Türkiye'ye ve takıma alışmak için var gücümle çalışıyorum” diye konuştu. 5 yıl Fransa'ta oynadığını belirten Senegalli golcü, iki ülke futbolunda büyük farklılıklar olduğunu belirterek, “Türkiye'de defans oyuncuları formadan çekiyor. Hakemler de bu duruma biraz seyirci kalıyor. Fransa'da bu tür olaylar anında cezalandırılır” şeklinde görüşlerini açıkladı.


Okan Alkan öyle mutlu ki

Manisaspor maçında ilk kez Süper Lig'de forma giyen genç futbolcu Okan Alkan, iyi bir performans sergiledi. Fenerbahçe'de Manisaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Gönül'ün yerine savunmanın sağında oynayan 1992 doğumlu genç futbolcu Okan Alkan ilk maçında 2 asist yaptı. Heyecanının çabuk yenen ve genç futbolcu, Alex'in attığı ilk golde asistiyle maçın kilidinin açılmasını sağladı. Bu golden sonra özgüveni daha da artan genç futbolcu, Niang'ın attığı ilk golde de yaptığı orta ile yıldızlaştı. İlk kez Fenerbahçe formasını giydiği için başlarda biraz tedirgin olduğunu belirten Okan, “Maçta abeylerim bana çok yardımcı oldu. Maçın başlamasıyla birlikte heyacanımı yendim. Hedefim bu takımda kalıcı olmak” şeklinde konuştu.


Serkan Kırıntılı'dan Fener'e 2 yıllık imza

Uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Ankaragücü'nün eski kalecisi Serkan Kırıntılı ile 2 yıllık sözleşme yaptı. Daha önce Serdar Kulbilge, Sinan Bolat gibi isimler üzerinde de duran Sarı-Lacivertli Yönetim, kaleci Volkan Demirel ve Mert Günok'un sakatlıkları üzerine olayı hızlandırarak Serkan'a imza attırdı. Serkan'ın sarı-lacivertli ekiple 2 yıllık sözleşme imzaladığını söyleyen menajeri Haluk Canatar, “Serkan Kırıntılı tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun” dedi.



14 yıl önce