|

Beşiktaş lime lime doğrandı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Ben Yusuf Namoğlu’na istifa çağrısında bulunmadım. Ama bir gerçek var ki Beşiktaş, TFF Başkanı ve yöneticileri ağırlıkta olunca lime lime doğranmaya başlandı. Şampiyonluklarımızda bile zorlandık” dedi .

Süleyman Hatırasu
04:00 - 18/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 06:27 - 18/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman
​ Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarların istifaya davet ettiği Yusuf Namoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, eski yöneticilerden merhum Şevket Belgin’in anıldığı bie etkinlikte soruları yanıtladı. Namoğlu’nu istifaya davet etmediğini ifade eden Orman, “Ben esasında Yusuf Namoğlu’na yönelik bir istifa çağrısında bulunmam, şahsen de severim ve birbirimizi iyi tanırız ama bu bir dostluk ilişkisi değil, sorumluluklarımız var. Yusuf ağabeyin de iyi niyetinden şüphem yok. Ama bir gerçek var ki Beşiktaş, TFF Başkanı ve yöneticileri ağırlıkta olunca lime lime doğranmaya başlandı. Şampiyonluklarımızda bile zorlandık hakem kararlarıyla ilgili” dedi. TFF’nin kalıcı çözüm bulması gerektiğinin altını çizen Orman, “Namoğlu bir hakem havuzu olduğunu ve yönetmeleri gerektiğini söyledi, ben de destek oldum ama üzerinden 4 sene geçti artık o havuzun genişlemesi lazım. Futbolda adaletin gözükmesi lazım. Sahada olmazsa taraftar sayımız azalıyor. Adaletin olduğu bir oyun olmalı, inşallah bir çözüm bulunur. Bizim muhattabımız TFF’dir, bugün de (dün) toplantıları varmış umarım kalıcı şeyler yaparlar” şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ’IN GÜNDEMİ ŞAMPİYONLUK

Pepe’nin satışının gündemde olmadığını ifade eden ve Erdal Torunoğulları’nın “Mario Gomez” açıklamalarına cevap veren Orman, “Çim yenileme çalışmaları gayet iyi gidiyor. Genk maçına hazır olacak ve o dert de bitecek. Erdal beyin yönetim kurulu süresi bitti. Artık polemiğe gireceğim bir durumda değil. İyisiyle kötüsüyle onu tarih yazacak. Ama 1-2 transferi hariç transferler olmadı. Atiba, Demba Ba falan demiş ama hep iyi olanları söylemiş. Gerçekleri herkes biliyor, bir gün Beşiktaş’a hizmet etmek isterlerse benim değil başka yönetimde çalışırlar. Şu anda gündem boş olduğu için bir şeyler çıkıyor. Beşiktaş’ın gündemi bunlar değil, şampiyonluk. ‘Pepe satılıyormuş’ diyorlar, takımı karıştırmaya çalışıyorlar. Bunlara inanmayın, biz ne diyorsak onlara inansınlar. Taraftarımıza söyleyeceğim şu; Beşiktaş yönetimi işinin başında ve işine hakim. Beşiktaş’a olan desteklerine devam etsinler” diye konuştu.

  • Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün eski futbolcusu ve yöneticisi olan merhum Şevket Belgin adına düzenlenen etkinlikte, “Şevket ağabey özel bir adamdı. Nazik ve beyefendiydi. Beşiktaş’ın her kademsinde bulunmuş önemli yöneticiydi. Öldüğü zaman da varlığını Beşiktaş’a bağışladı. Çocukları yoktu. Biz evladı sayılırız. Güzel bir şeyle onu anmaktan dolayı çok mutluyum’’ dedi.

Ljajic yarıda bıraktı

Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, U21 takımıyla Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı hazırlık maçını Quaresma’nın golüyle 1-0 kazandı. Sakatlığını atlatan Adem Ljajic ise maça çıkmasına rağmen 10. dakikada oyundan çıkarak soyunma odasına gitti. Maç sırasında hafif sakatlık yaşayan Vagner Love da oyunu bıraktı. Uzun süreli sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Adriano ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Bu arada Beşiktaş, Everton’da forma giyen ve baba olan Cenk Tosun için kutlama mesajı yayımladı.

Sağ beke Patric iddiası

İtalyan basını Beşiktaş’ın Lazio’nun sağ beki Patric’i transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu öne sürdü. Corriere dello Sport gazetesi, 25 yaşındaki İspanyol oyuncunun, İtalyan ekibinde fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmaya sıcak baktığını ifade etti.

#Beşiktaş
#Fikret orman
6 yıl önce