|

Kartal'da orta sahaya neşter

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, skor katkısı alamadığı orta saha kurgusunu değiştirecek. Fransız çalıştırıcı, Dele Alli ve Josef’ten birini kulübeye çekip Gedson’u sahaya sürecek.

10:00 - 22/10/2022 Cumartesi
Güncelleme: 10:08 - 22/10/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaşlı futbolcuların gol sevinci.
Beşiktaşlı futbolcuların gol sevinci.

Beşiktaş’ta pazartesi günü oynanacak olan Hatayspor maçının hazırlıkları sürerken, teknik direktör Valerien Ismael, bütün planlarını bu maçtan 3 puan almak üzerine kuruyor.

Son haftalarda eleştirilerin odağında olan Fransız çalıştırıcı, Galatasaray derbisine kadar olan Hatayspor ve Ümraniyespor maçlarını kazanmayı hedefliyor.

İleri uçta Weghorst’un yokluğunda Cenk Tosun'u kanatta ise Ghezzal’ın yokluğunda Muleka’yı kullanacak Ismael, asıl planını orta saha üzerine yapıyor.

Ismael’in öncelikli hedefi orta sahadan gol ve asist katkısı almak.

Gedson dönüyor

Orta sahada 5 maçta görev alan Dele Alli sadece 1 gol katkısı verirken, Salih Uçan 1 gol 1 asistle oynadı. Gedson Fernandes ise gol henüz golle tanışmadı ve sadece 1 asist yapabildi. Beşiktaş’ta kaptan Josef de gol ve asisti olmayan bir diğer oyuncu oldu.

Fransız çalıştırıcı orta saha oyuncuları ile görüşerek daha fazla rakip kaleye yaklaşmalarını istedi. Ismael’in Hatayspor’a karşı Dele Alli’yi ya da Josef’i yedek oturtacağı, Gedson’u sahaya süreceği ifade edildi.


#Beşiktaş
#Gedson
#Valerien Ismael
2 yıl önce