|

Cenk Tosun Crystal Palace'a imza attı

Everton'da forma şansı bulamayan Cenk Tosun, kiralık olarak Crystal Palace'a transfer oldu. Sağlık kontrolünden geçen milli futbolcu resmi sözleşmeye imza attı.

Haber Merkezi
14:21 - 10/01/2020 Cuma
Güncelleme: 16:11 - 10/01/2020 Cuma
Yeni Şafak
Crystal Palace formasını sırtına geçiren Cenk Tosun, teknik direktör Roy Hodgson'la bir araya geldi.
Crystal Palace formasını sırtına geçiren Cenk Tosun, teknik direktör Roy Hodgson'la bir araya geldi.

Beşiktaş’tan Piremier Lig ekiplerinden Everton’a transfer olan ancak bu sezon yeteri kadar forma şansı bulamayan Cenk Tosun bir başka İngiliz takımı Crystal Palace ile anlaşma sağladı.

28 yaşındaki futbolcu 6 ay kiralık olarak Crystal Palace forması giyecek. İngiliz ekibi, golcü oyuncunun transferini"Hoş geldin Cenk" mesajıyla açıkladı.

  • Cenk Tosun, 2017-2018 sezonunun devre arasında transfer olduğu Everton'da toplamda çıktığı 51 maçta 10 gol atarken 6 da asist yaptı.


"Başka takıma giderse çok üzülürüz"

Beşiktaş'a geri döneceği de konuşulan Cenk Tosun için bugün siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, şu açıklamayı yapmıştı;

  • "Cenk Tosun gündeme geldi. Beşiktaş'ın sevdiği bir futbolcudur. Beşiktaş'a ekonomik katkı sağlayarak giden oyuncudur. Katkıları için teşekkür ediyorum. Onun satışında da ben vardım. Ancak sorunlar, netleşmemesi federasyonun ağır hareket etmesinden kaynaklanıyor. Biz Cenk'e bir cevap vermedik. Federasyondan bir cevap alana kadar Cenk başka bir yere giderse çok üzülürüz."

#Cenk Tosun
#Crystal Palace
4 yıl önce