|

Cimbom'da Uche bombası

Teknik direktör Fatih Terim, yönetime Nijeryalı futbolcu Kalu Uche'nin ismini verdi. Forvet oyuncusu geçen sezonun 2. yarısında geldiği La Liga'da 15 maçta 5 gol attı.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 1/07/2012 Pazar
Güncelleme: 00:29 - 1/07/2012 Pazar
Yeni Şafak
Cimbom'da Uche bombası
Cimbom'da Uche bombası

Galatasaray'da forvet konusunda gündeme gelen son isim Nijeryalı Kalu Uche oldu. Daha önce gündeme gelen isimlerin başka takımlara imza atmasıyla zor durumad kalan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in yönetime en son Espanyol'un Nijeryalı golcüsünün ismini verdi. Forvet olarak forma giyen Uche sağ kanat ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Kulübüyle temasa geçinen oyuncunun da gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Transfermark sitesine göre, 1982 doğumlu olan futbolcunun piyasa değerinin 3.7 milyon euro olduğu ifade ediliyor. Sezonu İsviçre'nin Neuchatel Xamax takımında başlayan 29 yaşındaki golcü oyuncu, sezonu bitirdiği Espanyol da ise 15 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.


Alper Potuk için masaya oturuldu

Sarı-kırmızılılar, yeni sezonda kadrosuna katmak isteğidi Alper Potuk için Eskişehir başkanı Halil Ünal'la masaya oturdu. Beşiktaş'ın da devreye girmesi ile görüşmeleri hızlandıran G.Saray'da yönetici Ali Dürüst daha önce yaptığı 3 milyon euro+Sercan teklifini artırdı. Ali Dürüst, Alper için 4 milyon Euro gönderilecek oyuncular içinde istenilen bir oyuncu teklifinde bulundu. Takasa sıcak bakmayan başkan Halil Ünal ise 5 milyon Euro'da ısrar ediyor.



12 yıl önce