|

Colman bildiğini okuyor

Trabzonspor''a transfer olduktan sonra devre arası kamplarına geç katılmakla ün yapan Colman, yine yanıltmadı. Arjantinli futbolcu için noter tespiti yapılacak

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 31/12/2012 Pazartesi
Güncelleme: 01:13 - 31/12/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Colman bildiğini okuyor
Colman bildiğini okuyor

Trabzonspor''un Antalya kampı yine sıkıntılı başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş''in tüm ikazına ve yaptırımlarına rağmen bordo-mavili takımın devre arası kamplarına geç katılmakla ünlenen Custavo Colman istenilen tarihte yine kampta değildi. Galatasaray maçı öncesinde sakatlığını öne sürerek ülkesine üç gün erken giden Arjantinli futbolcuya bu kez ağır para cezası kapıda. Kulüpte 4. sezonunu geçiren Colman için bugün noter tespiti yapılacağı belirtildi. Arjantinli yıldıza gelmediği her gün için katlamalı para cezası uygulanacağı öğrenildi.

29 ARALIK''TA KAMPTA OLMALIYDI

Teknik Direktör Şenol Güneş, kampın ilk gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Emerson'un ayağında şiş ve bileğinde ağrı olduğu için idmana katılmadığı açıklamasıyla sözlerine başlayan Güneş, konuyu izinsiz kampta yer almayan Colman''a getirdi. ''29 Aralık''ta kampta olmalıydı'' diyen tecrübeli teknik adam, ''Alanzinho ile Henrique izin almışlardı, herhalde Colman da onlarla birlikte gelecektir. Daha önce de böyle yapmıştı. Kulüp olarak gerekli işlemleri yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Kampa katılan oyunculardan gidenler olabileceğini dile getiren Güneş, giden ve gelen oyuncuları değerlendireceklerini kaydetti. Güneş, bir gazetecinin, takımdan ayrılacağı belirtilen Vittek ile Cech'in kampa katıldığını hatırlatması üzerine, iki oyuncu dışında başka oyuncuların da takımdan ayrılabileceğini belirtti. Kasımpaşa maçından sonra Vittek ve Cech'in kendisinden izin istediğini ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü, ''Ancak ben izin yerine kampa katılmalarını ve kulüpteki durumlarını değerlendirmelerini istedim. Kulüp bulmaları halinde de gidebileceklerini söyledim. Durumlarına göre oyuncular gidebilir. Barış'ın kulüple sorunları vardı ve sadece o kampa katılmadı. Şartlara göre oyuncular kulüpten ayrılabilirler. Bir aylık transfer dönemi var'' diye konuştu.


Güneş''in istekleri yerine getirilmiyor

Trabzonspor''da transferde henüz net bir adım atılamamasının sıkıntısı yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş''in raporu doğrultusunda Barış Özbek, Cech, Vittek ve Henrique ile yollarını ayırmaya hazırlanan bordo-mavililerde bu futbolculara teklif gelmezken takasta kullanılma formülü de şimdilik suya düştü. Sapara''ya başta Gaziantepspor ve Kasımpaşa olmak üzere birçok Süper Lig takımı talip olurken teknik direktör Şenol Güneş, futbolcu almadan Sapara''yı gönderme niyetinde değil. Trabzonspor''un talip olduğu Eskişehirsporlu Alper Potuk, Gaziantepsporlu Cenk Tosun ve Hoffenheim''da oynayan Eren Derdiyok transferlerinde ise henüz aşama kaydedilmedi.

Trabzonspor Antalya''da topbaşı yaptı

Sezonun ikinci yarı hazırlıkları için Antalya''nın Belek beldesinde toplanan Trabzonspor, dün ilk günü çift antrenmanla geçirdi. Yardımcı antrenör olarak yeniden göreve başlayan Ünal Karaman''ın yanı sıra diğer yardımcı teknik adamlar da eksiksiz olarak antrenmanlarda yer aldı. Kulüp bulmak için Teknik Direktör Şenol Güneş''in izin verdiği Barış Özbek, izinli Alanzinho ve Henrique ile Fildişi Sahilleri Milli Takımı''na katılan Bamba ve Zokora''nın yanı sıra Colman çalışmada yer almadı. Trabzonspor''da ailevi sorunlar nedeniyle görevinden ayrılan doktor Mesut Çelebi''nin yerine kulüp doktorluğu görevine getirilen Doktor Hakan Bozdoğan da dün görevine başladı.

11 yıl önce