|

Denizlispor'dan hakem isyanı: Böyle saçmalık olamaz

Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Robert Prosinecki ve kulüp yönetimi, dün 3-2 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.

14:59 - 27/10/2020 Salı
Güncelleme: 15:19 - 27/10/2020 Salı
DHA
Denizlispor-Beşiktaş maçını hakem Alper Ulusoy yönetti.
Denizlispor-Beşiktaş maçını hakem Alper Ulusoy yönetti.

Denizlispor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş’a 3-2 yenildi. İkinci yarı 2 gol bulan ev sahibi takım, beraberlik golünü atamadı. Karşılaşmanın 81’inci dakikasında Denizlisporlu sağ bek Özer Özdemir, Nsakala ile girdiği ikili mücadele sırasında yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy, gelen uyarı üzerine VAR’a giderek pozisyonu inceledi. Pozisyonu izleyen Ulusoy, penaltı olmadığına karar verdi. Denizlisporlu oyuncular sahada, teknik heyet ise kenardan karara tepki gösterdi.

Karşılaşmadan puansız ayrılan yeşil-siyahlı ekip taraftarlarını üzdü. Ege ekibi, haftayı 5 puanla 19’uncu sırada tamamladı.

Prosinecki: Net penaltıyı görmemem garibime gitti

Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, ikinci yarı iyi bir oyun sergilediklerini ve 2 gol bulduklarını söyledi. Mücadelede net bir pozisyonda VAR’a giden hakemin penaltı kararı vermediğini belirten Prosinecki, “Ben buna inanamıyorum. VAR’a gidiyorsunuz ve çok net olan bir penaltıyı görmüyorsunuz. Bu benim çok garibime gitti. Buraya gelmeden 3 kez izledim pozisyonu. Açıkçası net penaltıydı. Bu hakemin yorumu tabii ki. VAR olmasa, görmese olabilirdi ama VAR’a gittikten sonra net penaltıyı görmemek benim garibime gitti” dedi.

Cinkaya: Hakem hatalarına kurban gittik

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya ise maçın hakemine ateş püskürdü. Hakemin hatalı kararlar verdiğini söyleyen Cinkaya, “Ne yazık ki hakem hatalarına kurban gittik. Her şey göz önündeydi. Penaltımız verilmedi. Çok hakkımız yendi. Hakem VAR'a gitmesine rağmen penaltıyı vermemesi, böyle bir saçmalık olamaz. Burada herkesin emeği var. Emeğimizin çalınmasına içimiz el vermiyor. Futbolcumuzun ceza sahası içinde ayağına basılıyor. Bu penaltı değil mi? Hakem bu pozisyonu seyretti. Böyle ucuz şeylerin yapılmaması gerekiyor. Anadolu kulübüyüz diye hakkımızın yenmesini kabul etmiyoruz” diye konuştu.


#Denizlispor
#Beşiktaş
#Süper Lig
3 yıl önce