|

Devler Ligi'nde Fenerbahçe'yi istiyorlar

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'i geçmesi halinde play-off turundaki muhtemel rakiplerinden Valencia, sarı-lacivertli ekiple eşleşmek istiyor.

Yeni Şafak
12:46 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 14:19 - 31/07/2015 Cuma
Diğer

Shakhtar'ı geçmesi durumunda Fenerbahçe'nin play-off turundaki muhtemel rakiplerinden Valencia'nın gözü sarı-lacivertli ekipte.



Fotospor'da yer alan haberde Super Deporte gazetesi, Türk ekibinin çıkmasının Valencia için büyük şans olacağını yazdı. İstanbul'da oynanan maç 0-0 bittiyse bunda kaleci Volkan'ın büyük payı olduğu hatırlatıldı.



Ukrayna, Lucescu'yu kutluyor


Öte yandan 70'inci yaşını kutlayan Lucescu için Zorya takımının hocası Yuri Vernydub, "En önemli şey bir antrenör için de olsa sağlıktır. Ona sağlık diliyorum ve her şey istediği gibi olsun" derken, Ukrayna'nın eski teknik direktörü Sergei Morozov ise, "O milli takım için çok oyuncu üretti. O gençlerin idolü" dedi. Shakhtar CEO'su Sergei Palkin, "Onun adı bir slogan. Yaşının ne olduğu hiç fark etmez o öğretmeyi bırakmayan bir öğretmen. Ona sadece hedefinizi söylemeniz yeterli" derken, Başkan Rinat Akhmedov ise, "Benim için o her şeyden önce iyi bir arkadaş, büyük bir kalbi olan dindar bir insan. En önemlisi de en zor zamanlarımızda bizi bırakıp gidebilecekken bunu yapmadı" dedi.



Lucescu doğum günü kutlamasını erteledi


Bu arada Lucescu'nun eşi Nelli, Rumen teknik adamın Fenerbahçe maçı dönüşüne kadar 70'inci yaş günü kutlaması istemediğini açıkladı. Nellie Lucescu, Rumen teknik adamın kendisinden Fenerbahçe'yi eledikten sonra hem yaş günü hem de zaferi beraber kutlamalarını istediğini açıkladı.



#valencia
#fenerbahçe
#şampiyonlar ligi
#shakhtar donetsk
9 yıl önce