|

El Hamdaoui için kesenin ağzı açıldı

Faslı golcünün bonservesi için son olarak 4.5 milyon euro öneren Bordo-mavili kulüp, Hollanda ekibi Ajax'tan cevap bekliyor.

Kamil Anahar
00:00 - 29/05/2011 Pazar
Güncelleme: 01:10 - 29/05/2011 Pazar
Yeni Şafak
El Hamdaoui için  kesenin ağzı açıldı
El Hamdaoui için kesenin ağzı açıldı

Trabzonspor, Ajax'ın problemli Faslı golcüsü Mounir El Hamdaoui için son teklifi sundu. Son olarak bonservis bedeli için Ajax'a 4,5 milyon Euro öneren Trabzonspor, golcü futbolcunun transferini bir an önce bitirmek istiyor. Trabzonspor'dan alınan son teklif sonrası görüşmeler için masaya oturabileceklerinin sinyallerini veren Ajaxlı yöneticiler şimdi de başkent ekibinin problemli futbolcusu El Hamdaoui'nin “Türkiye'ye transfer olmayı düşünmüyorum” demesi üzerine golcü futbolcuyu ikna turlarına başladılar. İlk önce Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak bakan golcü futbolcunun Trabzonspor'da yaşanan son gelişmeler, kaybedilen şampiyonluk ve önemli futbolcuların ayrılması üzerine kafasının bir hayli karıştığı ve bu yüzden Trabzonspor'u şimdilik kafasından çıkardığı tahmin ediliyor. Bordo-mavili takım ayrıcı Sevilla'nın ön liberosu Didier Zokora ile de temaslarını sürdürüyor. Asbaşkan Nevzat Şakar, transferde acelelerinin olmadığını söyledi. Şakar, “İstediğimiz futbolcuları alacağız. Kimse merak etmesin. İnce eleyip sık dokuyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Herşey çok olumlu gidiyor” şeklinde konuştu.


Trabzonspor'da sezonun ilk transferi Sercan Kaya

Kadrosunu kaliteli yabancı ve yerli oyuncularla takviye etmeyi planlayan Trabzonspor, sezonun ilk transferini Bucaspor'un orta saha oyuncusu Sercan Kaya ile anlaşarak yaptığı öğrenildi. Genç futbolcunun bu transfer için büyük fedakarlıkta bulunduğu kaydedildi. Futbolcunun bonservisini 300 bin TL olarak belirleyen İzmir ekibi, daha sonra “250 bin TL alacağını sil, 250 bin TL getirip, git” dedi. Sercan'ın teklifi kabul etmesiyle anlaşma sağlanırken, futbolcuya olan 250 bin TL borçtan kurtulan Bucaspor, Trabzon'dan gelen 250 bin TL'yi de kasasına koyup, 500 bin TL kazanç sağladı. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan 23 yaşındaki Sercan, bu sezon sarı lacivertli formayla ligde ve kupada 31 maçta mücadele etti.


Colman'a iyileştirme

Trabzonspor yönetim kurulu, Arjantinli Gustavo Colman'ı bırakmayacak. Ücretinin düşük olması nedeniyle mutsuz olan ve tatile giderken ayrılmak istediğini belirten Arjantinli yıldızın parasında iyileştirme yapılacağı bildirildi. Yönetim, 1 yıl daha sözleşmesi olan Tangocu'dan ücretini iyileştirerek mukavelesini uzatmayı da teklif edeceği ifade edildi.




13 yıl önce