|

FCBEscola miniklere futbol aşıladı

FCBEscola İstanbul Beko Futbol Okulu, Türkiye’nin önemli futbol okullarını İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu’nda 23 Nisan günü düzenlediği turnuvada bir araya getirdi.

Yeni Şafak
19:29 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 19:36 - 23/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe, yarın saat 14.00'te Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
Fenerbahçe, yarın saat 14.00'te Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Türkiye’nin 8 kulübünden 100’ü aşkın sporcunun katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış Seremonisinde hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söyleyen minikler, ilk düdükle birlikte grup maçlarını oynamaya başladılar.

8 takım, grup maçlarının ardından finale giden sıralama maçlarında ter döktü. Turnuvayı Altınordu S.K U10 Takımı 1. Sırada bitirirken Kasımpaşa S.K. ikinci, Galatasaray S.K. üçüncü olarak tamamladı. Kupalarını ve madalyalarını alan sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi.

  • FCBEscola İstanbul Beko Futbol Okulu Maslak şubesi Proje Direktörü Jesus Almansa Montserrat, turnuvanın ardından şu ifadeleri kullandı: “Bu turnuva ile okullarımızın Türkiye’deki dördüncü yıl dönümünü kutluyoruz. Bu turnuvayı 24 ülkede 40 okulda aynı anda uygulanan, FC Barcelona metodolojisini göstermek ve Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunmak için güzel bir fırsat olarak görüyoruz. FCBEscola İstanbul Beko Turnuvası’nda Altınordu, Başakşehir, Bursaspor, FCBEscola İstanbul Beko, Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe ve Kasımpaşa Kulüplerinden 2008 ve 2009 doğumlu, geleceğin şampiyonları, toplam 18 müsabaka oynanan futbol dolu bir gün geçirdi. Bu turnuvanın benzer organizasyonların devamı için güzel bir başlangıç olmasını diliyoruz’.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun da destek ve katkılarıyla düzenlenen organizasyon, böylesine anlamlı bir günde bu yaş kategorisinde düzenlenen ilk turnuva olma özelliğini taşıyor.




#​FCBEscola
#23 Nisan
6 yıl önce
default-profile-img