|

Jesus'un planı 4 maçta 12 puan

Fenerbahçe Teknik Direktörü, BAY geçecekleri 25. haftaya kadar kayıp istemiyor. Portekizli çalıştırıcı, ligde şampiyonluk yolundaki rakiplerine gözdağı vermeyi planlıyor.

09:52 - 28/01/2023 Cumartesi
Güncelleme: 09:52 - 28/01/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 19 maçta 41 puan toplamayı başardı.
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 19 maçta 41 puan toplamayı başardı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus yeni planını belirledi. Portekizli teknik adam, ligde bay geçecekleri 25. haftaya kadar puan kaybı istemiyor.


Hedef 4 maçta 12 puan

Tecrübeli teknik adam, yarın Ülker Stadyumu'nda Kasımpaşa, 22. haftada deplasmanda Adana Demirspor, 23. haftada evlerinde Konyaspor ve 24. haftada deplasmanda Kayserispor karşılaşmalarından 12 puan almayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, bu periyodu kayıpsız atlatarak zirve yolundaki rakibi Galatasaray'ın puan kaybetmesini ve liderliği yeniden devralmayı bekleyecek.


"Önümüzdeki 4 maçı da kayıpsız geçmeliyiz"

Portekizli teknik adam, üst üste alınacak 4 galibiyetle şampiyonluk yarışındaki rakiplerine de güçlü bir mesaj vermek istiyor. Deneyimli çalıştırıcının takımla yaptığı toplantılarda da bu konunun üzerinde durduğu ifade edildi. Jesus, oyuncularına yeniden liderliği geri alacaklarını söyleyerek, "BAY geçeceğimiz 25. haftaya kadar oynayacağımız 4 maçı da kayıpsız geçmeliyiz. Alacağımız galibiyetle rakiplerimize de güçlü bir mesaj vermiş olacağız. Ancak bunu başarmak için sahaya kazanma arzusunu ve coşkusunu yansıtmalıyız" dedi.





#Süper Lig
#Fenerbahçe
#JorgeJesus
1 yıl önce