|

Fenerbahçe'de Popov sesleri

Yeni sezon için ofansif orta saha transferini sonuçlandırmak isteyen Fenerbahçe, Bulgar oyuncu Ivelin Popov için Spartak Moskova Kulübü'ne Emenike'nin yanı sıra bir miktar para önerdi.

Yeni Şafak ve
12:25 - 12/03/2017 Pazar
Güncelleme: 12:47 - 12/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
29 yaşındaki Popov Spartak Moskova formasıyla bu sezon 14 maçta 2 gol atarken, 3 de asist yaptı.
29 yaşındaki Popov Spartak Moskova formasıyla bu sezon 14 maçta 2 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Fenerbahçe yönetimi, orta sahada ofansif oyuncu eksikliğini doldurmak için şimdiden harekete geçti. Rus ekibi Spartak Moskova'nın Bulgar orta saha oyuncusu Ivelin Popov'u gündemine aldı.



Moskova ekibi 29 yaşındaki oyuncu için 6 milyon euro bonservis bedeli isterken, sarı-lacivertliler yeni sezonda kadroda düşünmedikleri Emenike'nin yanı sıra bir miktar para önerdi. Emenike de yeniden Rusya'ya dönme fikrine sıcak bakıyor.



Fenerbahçe Popov transferini tamamlayarak, yeni sezon öncesi 10 numara transferini sonuçlandırmak istiyor. Sarı-lacivertliler devre arasında da transfer etmek istemiş ancak bu transfer Rus kulübünün istediği bonservis bedeli nedeniyle gerçekleşmemişti.



10 numara pozisyonunun yanı sıra orta alanın her iki kanadında da görev yapabilen Popov, Spartak Moskova formasıyla 14 maçta 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.



Bulgar oyuncu 2010-2012 sezonunda Türkiye'de Gaziantepspor forması giymişti.














#Ivelin Popov
#Fenerbahçe
#Spartak Moskova
7 yıl önce