|

Fenerbahçe'nin hocası EURO 2020'den mi gelecek?

Futbol kamuoyu Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü merak ediyor. Normal şartlarda bugün açıklanması beklenen yeni hocaya dair henüz bir bilgi yok. Resmi açıklamaların gelmemesi sebebiyle sarı lacivertlilerde yeni teknik direktörünün cuma gününe kadar duyurulacağı ifade ediliyor. Yaşanan bu gecikmeler sebebiyle Ali Koç'un EURO 2020'den bir hocayı beklediği iddia edildi.

17:18 - 28/06/2021 Pazartesi
Güncelleme: 17:45 - 28/06/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün bugün açıklanması bekleniyordu. Sarı lacivertlilere yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre yeni çalıştırıcının açıklanması cuma gününü bulacak. Hal böyle olunca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un EURO 2020'de yoluna devam eden hocalardan birinden haber beklediği iddia edildi.

Sarı lacivertlilerle adı geçen teknik adamlar arasında Almanya'nın başındaki Joachim Löw ve Hırvatistan'ın başındaki Zlatko Dalic yer alıyor. Turnuvanın bitimiyle Almanya Milli Takımı'na veda edecek olan Löw kariyer planlamasına ilişkin net konuşmadı. Dalic'in ise milli takımdaki sözleşmesi 21 Aralık 2022'de sona eriyor.

EURO 2020'de görev almayan ve Fenerbahçe ile adı geçen teknik adamlar ise şöyle;
  • Nuno Esprito Santo
  • Paulo Fonseca
  • Villas-Boas
  • Nenad Bjelica
  • Slaven Bilic
Ali Koç ne söylemişti?
  • "Benim tercihim Portekiz, Alman ekolüydü. 3'e indik. Bunu Pazartesi günü seçim bittikten sonra, seçildiğimiz takdirde açıklayacağız. Favre'nin kendrisiyle görüşmemiz olmadı, onu temsil eden kişiyle görüşmemiz oldu. Dalic benim çok arzumdu. Geçen sene çok güzel rapor hazırladı bize 40-45 sayfalık. Tavrı, hali, şekli şemali, düşünceleri, karakteristiği bize çok uyuyordu. Turnuva ertelenince olmadı."
#Fenerbahçe
#EURO 2020
#Ali Koç
3 yıl önce