|

Galatasaray'da oklar Fatih Terim'e çevrildi

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan Galatasaray, aynı performansı ligde gösteremiyor. Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim’in, orta saha ve hücumda etkili isimlerini Avrupa dönüşlerinde dinlendirmesi tepkilere neden oldu.

Haber Merkezi
09:13 - 30/11/2021 Salı
Güncelleme: 09:27 - 30/11/2021 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray ligde 8. sırada yer alıyor.
Galatasaray ligde 8. sırada yer alıyor.

Avrupa Ligi’nde Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova gibi önemli ekiplerin önünde namağlup lider konumda bulunup; gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, aynı performansı Süper Lig’de gösteremiyor. Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Yeni Malatyaspor’la deplasmanda golsüz berabere kalan sarı-kırmızılıların, lider Trabzonspor’la arasındaki puan farkı 14’e çıktı. Sıralamada üstte yer alan rakiplerin puan yitirdiği haftada yukarıya tırmanma şansını kaçırıldı.

Forvet hattı oturmadı

Ligdeki galibiyet hasreti 3 maça çıkan Galatasaray’da, son karşılaşmalarda pozisyona girilmesine rağmen gol konusundaki sıkıntılar dikkat çekti. Teknik direktör Fatih Terim’in ligde 14 hafta geride kalırken forvette Diagne, Mustafa Muhammed ve Halil tercihini sürekli değiştirmesi eleştirileri beraberinde getirdi.

  • Terim’in, orta saha ve hücumda takımın etkili isimlerini Avrupa dönüşlerinde dinlendirmesi de sarı-kırmızılıların oyun kurgusunu olumsuz etkilerken, bu durum skorlara yansıdı.

#Galatasaray
#Fatih Terim
2 yıl önce
default-profile-img