|

Genç Batuhan ve Toraman dönüyor

Sezon öncesi ameliyat olan iki futbolcu takımla birlikte çalışmalara başladı. Batuhan ve Toraman forma giymek için Mustafa Denizli'nin gözlerinin içine bakıyor.

Engin Albayrak
00:00 - 22/09/2009 Salı
Güncelleme: 03:13 - 22/09/2009 Salı
Yeni Şafak
Genç Batuhan ve Toraman dönüyor
Genç Batuhan ve Toraman dönüyor

Beşiktaş'ın iki sakat futbolcusu Batuhan Karadeniz ile İbrahim Toraman dünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladı. Geçen sezon sona erdikten sonra ameliyat olan iki futbolcunun da tamamen düzeldiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin görev vermesi halinde maçlarda oynayabilecek duruma geldiği öğrenildi. Geçen sezonu Eskişehirspor'da kiralık olarak geçiren ve sezon sonunda omzundan ameliyat olan genç golcü Batuhan ile ayak bileğinden ameliyat olan İbrahim Toraman, antrenman eksiklerini bir an önce kapatarak takıma girmek istediklerini söylediler. Takımda yaşanan gol sıkıntısına üzüldüğünü belirten Batuhan, “Bir an önce takıma girmek ve oynamak için sabırsızlanıyorum. Takımın gol atamaması beni daha da hırslandırıyor” dedi. Gol sorunu kadar defansta yaşanan sııkıntıya üzülen İbrahim Toraman ise biran önce eski günlerdeki gibi takımın değişmez isimlerinden biri olmak istediğini belirterek, “Takımı kenardan izlemek bizi üzüyor. Arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş'ı çıkışa geçirmeye çalışacağız” diye konuştu.


Protesto değil alkış istiyor

Yüksek maliyeti ve oynadığı futbolla büyük tepki çeken Tabata oldukça moralsiz. Kayseri maçında taraftarların yuhalamasından etkilenen Brezilyalı futbolcunun, “Tek başıma takımı kurtaramam. Takıma adapte olmak için elimden geleni yapıyorum ama bu kötü dönem benim de şanssızlığıma denk geldi. Dileğim takımın biran önce toparlanması ve benim de taraftarla barışarak alkışlanmak” dediği öğrenildi.


15 yıl önce