|

Hugo Broos'tan ültimatom

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü ilk çıktığı idmanda futbolcularına uyarılarda bulundu. Hugo Broos, “Benim gözümde yıldız, genç oyuncu ayrımı yoktur. Çok çalışan, hak eden formayı giyer” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 30/06/2009 الثلاثاء
Güncelleme: 03:13 - 30/06/2009 الثلاثاء
Yeni Şafak
Hugo Broos'tan ültimatom
Hugo Broos'tan ültimatom

Trabzonspor'un Belçikalı Teknik Direktörü Hugo Broos, Davraz'da takımın başında ilk idmanına çıktı. Broos, sabah idmanına çıkmadan önce kamp yapılan otelde futbolcularla bir araya geldi. Yardımcısı Metin Diyadin'den futbolcular hakkında bilgiler alan tecrübeli hoca, futbolcularla tek tek elini sıktı. Başarının en önemli temelinin arkadaşlık bağı olduğunu belirten Broos, “Takım içersinde kimsenin önceliği olmamalı. Yıldız ile yıldız olmayan arasında bir fark bulunmamalı. Bunu herkesin bilmesini istyorum. Ben formayı çalışıp hak eden oyuncuya veririm” dedi.


Kaptan aranıyor

Hugo Broos, takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in kulüple sözleşmesini uzatmamasının ardından takımın yeni kaptanını belirlemeye çalışıyor. Geçen sezon ikinci kaptan olarak görev yapan Yattara, adaylar arasında ilk sırada yer alıyor. Kamerunlu Rigobert Song ile Egemen Korkmaz da daha önceki takımlarında kaptanlık yapmışlardı. Kaleci Sylva da kaptan adayları arasında.



٪d سنوات قبل