|

'İlk düşüncemiz gol yememek'

Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc, ilk maçtaki mantıkla sahada olacaklarını, G.Saray'daki hoca değişikliğinin tutumlarını etkilemeyeceğini söyledi.

00:00 - 26/02/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:53 - 26/02/2009 Perşembe
Yeni Şafak
'İlk düşüncemiz gol yememek'
'İlk düşüncemiz gol yememek'

Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc, Ali Sami Yen Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. İlk karşılaşmaya benzer bir mantıkla oynayacaklarını belirten Blanc, “Bordeaux'da en önemli şey gol yememekti. Yine en önemli şey gol yememek olacak. G.Saray'ın hücum gücüne karşı çok düşünmemeli, doğrudan harekete geçmeliyiz. Bunu dikkate alarak oynayacağız' dedi. “Biz karşımızdaki teknik direktöre göre oynamayız' diyen Blanc, G.Saray'daki hoca değişikliğinin tutumlarını değiştirmeyeceğini söyledi.


UEFA 2. PLANDA DEĞİL

Öncelikli hedeflerinin Fransa Ligi olduğunu yineleyen ancak bunun UEFA'yı önemsemedikleri anlamına gelmediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “UEFA Kupası finalin İstanbul'da oynanacak olması G.Saray'ın arzusunu arttırıyor ama biz de UEFA Kupası'nda oynamanın vermiş olduğu sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. Tur için sahaya çıkacağız' şeklinde konuştu. Blanc, etkili oyuncuları Yoann Gourcuff'u, dinlendirdikleri için maç kadrosuna almadıklarını da sözlerine ekledi.


Bellion: Bizim için final maçı

Bordeaux'un forveti David Bellion, G.Saray'a karşı oynamak için sabırsızlandıklarını belirterek, “Bu maçı final olarak görüyoruz” dedi ve Türk taraftarların rakibi baskı altına aldığını da vurguladı.




15 yıl önce