|

İnter'i korkutan transfer

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) son şampiyonu FC Inter'in başkanı Massimo Moratti, İbrahimovic'in ezeli rakipleri AC Milan'a transferiyle ilgili olarak “Umarım İbrahimovic Barcelona'da kalır” dedi.

Aa
00:00 - 27/08/2010 Cuma
Güncelleme: 16:05 - 27/08/2010 Cuma
Yeni Şafak
İnter'i korkutan transfer
İnter'i korkutan transfer

Transfer döneminin başından bu yana gündemi meşgul eden İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic ile AC Milan yakınlaşması, İtalya'da son şampiyon FC Inter Başkanı Massimo Moratti'nin gözünü korkuttu.


FC Inter'in Avrupa Süper Kupa Finali'nde İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla yapacağı mücadeleyi yerinde izlemek için Monte Carlo'da bulunan başkan Massimo Moratti, gazetecilerin İbrahimovic'in AC Milan'a transferiyle ilgili sorularını yanıtladı.


Başkan Moratti, “Üzgünüm çünkü o, bizde çok büyük işler yaptı. Onu bizden biri olarak düşünüyorum. Daha önce Ronaldo ve Vieri'nin transferlerinde de buna benzer şeyler yaşadım. Ancak, İbrahimovic'in durumu farklı. O, henüz genç ve kariyerinin zirvesinde” dedi.


İbrahimovic'i beğendiğini, sadece onun AC Milan'a transfer olmasını yadırgadığını dile getiren Massimo Moratti, “Barcelona'da kalarak, onun doğru bir iş yapacağını umuyorum” diye konuştu.


İspanya'nın Barcelona takımıyla AC Milan arasındaki İbrahimovic için yapılan pazarlıklar devam ediyor.



14 yıl önce