|

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in sözleşmesi yenileniyor

Fenerbahçe'de özellikle Jorge Jesus ile birlikte çıkışa geçen ve performansını önemli bir seviyede arttıran İsmail Yüksek'e, yeni sözleşme teklifi geldi. Fenerbahçe Yönetimi, İsmail Yüksek'in sözleşmesini ekstra 2 yıl daha uzatarak, oyuncunun maaşına da zam yapacak.

Haber Merkezi
08:56 - 31/12/2022 Cumartesi
Güncelleme: 09:03 - 31/12/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
İsmail Yüksek'in gol sevinci
İsmail Yüksek'in gol sevinci

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği başarılı performansla hem takımına katkı sağlayan hem de taraftarların sevgilisi olan İsmail Yüksek, sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesini uzatıyor. Özellikle Jorge Jesus ile birlikte çıkışa geçen genç oyuncu, sözleşmesini ekstra 2 yıl daha uzatacak.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in sözleşmesi yenileniyor

Fenerbahçe, sözleşmesi 2025'te bitecek İsmail Yüksek ile 2027'ye kadar anlaşma sağladı. 23 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe'de Jorge Jesus göreve geldikten sonra orta saha rotasyonunun önemli bir parçası olan İsmail Yüksek, sarı-lacivertlilerde çıktığı 16 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

  • Başarılı futbolcu, Fenerbahçe performansıyla kariyerindeki ilk kez A Milli Takım formasını da giyme başarısı gösterdi.

#Fenerbahçe
#İsmail Yüksek
1 yıl önce