|

İstanbul Cup'ta Williams şoku

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seri başı ABD'li Venus Williams, Ukraynalı Kateryna Bondarenko'ya 2-0 yenilerek, turnuvaya veda etti.

Yeni Şafak
10:38 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:10 - 22/07/2015 Çarşamba
DHA

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın ilk turunda, Ukraynalı Kateryna Bondarenko'ya elenen turnuvanın 1 numaralı seribaşı ABD'li Venus Williams, "Rakibim için şanslı, benim için şansız bir gündü" dedi.



Garanti Koza Arena'da devam eden turnuvanın ilk tur mücadelesinde 2-0 yenilerek elendiği mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Williams, maçın çok zor geçtiğini, performansının yüzde 100'ünü kullanmasına rağmen istediğini gerçekleştiremediğini söyledi.



'Şanssız bir gündü'

Rakibinin elemelerden maç oynayarak geldiğini ve çok iyi vuruşlar yaptığını aktaran Williams, "İkinci sette 5-2 gerideyken, denememe rağmen başarılı olamadım. Rakibim önemli anlarda çok iyi vuruşlar yaptı. Onu için şanslı, benim için şanssız bir gündü" diye konuştu.



ABD'li sporcu, oynamaya ihtiyacı olmamasına rağmen İstanbul'u çok sevdiği için geldiğini belirterek, "Bugün çok kazanmak istiyordum. Oyunda iyi oynayamadığım zamanlar üzülüyorum ve bazen tepki verebiliyorum. Hepimiz insanız, olabiliyor böyle şeyler. Normalde odaklanıp iyi oynadığım o anı yaşamaya çalışıyorum. Genelde sakin olduğumu düşünüyorum. Böyle durumlarda sükunetinizi koruyamıyorsunuz" ifadelerini kullandı.



#Venus Williams
#Kateryna Bondarenko
#İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası
9 yıl önce