|

Jorge Jesus'u polise benzetti

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Michy Batshuayi, Teknik Direktör Jorge Jesus için, "Hocayı bir polis olarak gördüğümü söyleyebilirim. Çünkü kendisi bir düzen insanı. Çok katı ve her şeyin mükemmel olmasını isteyen bir karakteri var. Bizlerden de bunu sürekli isteyen bir insan." dedi.

Haber Merkezi
23:48 - 30/10/2022 Pazar
Güncelleme: 23:51 - 30/10/2022 Pazar
Yeni Şafak
Michy Batshuayi
Michy Batshuayi
Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Michy Batshuayi, Teknik Direktör Jorge Jesus için, "
Hocayı bir polis olarak gördüğümü söyleyebilirim. Çünkü kendisi bir düzen insanı. Çok katı ve her şeyin mükemmel olmasını isteyen bir karakteri var. Bizlerden de bunu sürekli isteyen bir insan.
" dedi.
"Eğlenceyi seven bir insanım"

Sosyal medyada yaptığı paylaşımların hatırlatılması üzerine golcü futbolcu, "Bu benim kişiliğim. Eğlenceyi seven bir insanım. Çalışması gerekiyorsa da en iyisini ortaya koymak durumundayım yoksa hocam beni mahvedebilir" dedi.

"Jorge Jesus’u bir polis olarak gördüğümü söyleyebilirim"

Teknik Direktör Jorge Jesus hakkındaki düşüncelerini de aktaran Batshuayi, "Hocayı bir polis olarak gördüğümü söyleyebilirim. Çünkü kendisi bir düzen insanı. Çok katı ve her şeyin mükemmel olmasını isteyen bir karakteri var. Bizlerden de bunu sürekli isteyen bir insan. Biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun gibi bir hoca ile çalışmak bizler açısından da oldukça güzel. Genciyle, tecrübeli oyuncusuyla beraber iyi bir oyun ortaya koymamız gerekiyor. Mükemmeliyete yaklaşabilmek adına hocanın bize kattığı çok şey var" diye konuştu.

#Fenerbahçe
#Batshuayi
#Jesus
1 yıl önce