|

Kadromuz yıldız dolu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic ile ilgili sorulara tepki göstererek, “Allah aşkına İbrahimovic'i gündemden düşürün. Bizim takım 4 yıldızlı, aslında 5 yıldızlı bir takım. Kadromuz yıldızlarla dolu" ifadeleriyle mevcut kadrodaki oyunculara övgüler yağdırdı.

Yeni Şafak
04:00 - 31/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 02:34 - 31/10/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Zlatan İbrahimovic haberlerine tepki gösterdi. Dumankaya İnşaat ile dün yapılan sponsorluk anlaşması imza törende konuşan Özbek, sponsorlukların Türk futboluna katkısına değinerek, "G.Saray ilklerin takımı olmuştur. En çok şampiyon olan takımdır. Başarı olmazsa olmazımızdır. Burada sponsorluk müessesesi çok önemli" dedi. 'Transferlere de sponsor olacak mısınız? Mesela İbrahimovic'e" şeklindeki soruya tepki gösteren Özbek, "Allah aşkına şu İbrahimovic'i gündemden düşürün. Bizim takımımız 4 yıldızlı, aslında 5 yıldızı haketmiş bir takım. Kadromuz yıldızlarla dolu. Ben ısıtılıp ısıtılıp İbrahimovic'in gündeme getirilmesine karşıyım" cevabını verdi.



HER KULÜP ZORLUK ÇEKİYOR


Her kulübün zaman zaman büyük ekonomik zorluklar çektiğine işaret eden Başkan Özbek, "Bütün büyük kulüplere baktığınız zaman Real Madrid gibi Barcelona gibi zamanı geldiğinde onlar da ekonomik bir zorluğa girmişlerdir. Galatasaray'ın ellerinde gayrimenkulleri var. Bunlar Galatasaray'ın ekomonik anlamda çıkışlarıdır. Bu maksatla da kendisiyle (Dumankaya İnşaat) de görüştüm. G.Saray'ın ekonomik anlamda çıkışında gayrimenkulleri önem taşıyor" diye konuştu.





UEFA'DAN SÜRE İSTEDİK


UEFA kriterlerine uyum konusunda zorluk yaşadıklarını belirten Özbek, "Biz bu durumu açıklamaya çalıştık ve bunun için de bir heyet gönderdik. Bize ait bir kriter değil. Bütün UEFA'ya üye kulüpler için geçerli. 2 sene gibi bir süre istedik" ifadelerini kullandı. Başkan Özbek, teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında transfer yapabileceklerini de sözlerine ekledi.



PODOLOSKİ için Galatasaraydoğru tercih


Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile birlikte GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Lukas Podolski ve Mario Gomez'i izlemek için geldiğini belirten Löw, "G.Saray, Eskişehir karşısında çok iyi bir oyun ortaya koydu. Takım halinde iyi bir oyun oynuyorlar. Podolski'yi 12 yıldır tanıyorum. Lukas'ın performansının daha gelişeceğini düşünüyorum. Performansı iyiydi. Sürekli oynaması önemli" dedi. Podolski'nin G.Saray'ı tercih etmesi hakkında konuşan Alman hoca, "G.Saray büyük bir kulüp. Hedefleri olan, Şampiyonlar Ligi'nde var olan bir kulüp. Lukas için G.Saray doğru bir tercih" şeklinde konuştu.



3 yılda 30 milyon TL


G.Saray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kapsayan anlaşmada 3 yılda 30 milyon lira gelir elde edecek. Törende Başkan Özbek, Uğur Dumankaya'ya, Selçuk İnan'ın Eskişehir maçında giydiği formayı hediye etti.


#Galatasaray
#Dursun Özbek
#Zlatan İbrahimovic
8 yıl önce