|

Karabük'te bayıltan koşu

Karabük'te, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen atletizm müsabakasında bazı öğrenciler bitiş çizgisi ile birlikte kendini yere bıraktı. Baygınlık geçiren öğrencilere öğretmenleri ve sağlık görevlileri müdahale etti.

Yeni Şafak
18:04 - 17/01/2015 السبت
Güncelleme: 16:05 - 17/01/2015 السبت
DHA

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce Safranbolu Çevre Yolu'nda düzenlenen Kros İl Birinciliği müsabakasına toplam 150 öğrenci katıldı. Yıldız kız ve erkekler, genç kız ve erkekler kategorilerinde yapılan yarışmada öğrenciler dereceye girebilmek için mücadele etti. Parkuru güçlükle tamamlayan öğrencilerden bazıları bitiş çizgisi ile birlikte kendini yere bıraktı. Baygınlık geçiren öğrencilere öğretmenleri ve sağlık görevlileri müdahale etti. Fenalaşan öğrencilerden bazıları ambulansa götürüldü.


Köpek öğrencilerle koştu

Müsabaka sırasında sahipsiz bir köpek de parkurda öğrencilerle birlikte koştu. Bazı öğrenciler yanlarında koşan köpeğe aldırış etmezken, bazı kız öğrencilerin korkup uzaklaşmaya çalışması dikkat çekti.

Müsabaka sonunda kategorilerinde birinci olan öğrenciler, 17 Şubat'ta Giresun'da yapılacak Karadeniz Bölge Şampiyonası'nda Karabük'ü temsil etmeye hak kazandı.
#Atletizm
#Kros
#Karabük
#Köpek
#Koşu
٪d سنوات قبل