|

Kartal sonunu getiremedi

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds kentinde sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında İngiltere Championship takımlarından Wigan Athletic'e 2-1 mağlup oldu.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 16/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 09:36 - 16/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal sonunu getiremedi
Kartal sonunu getiremedi

Siyah-Beyazlılar'ın kamp yaptığı otele 110 kilometre uzaklıktaki Wigan kentinin DW Stadı'nda oynanan maçı 100 kadar Türk'ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 8 bin seyirci izledi. Maçın ilk yarısı 30. dakikada Martyn Waghorn, 33. dakikada İsmail Köybaşı'nın attığı karşılıklı goller ile 1-1 tamamlandı. İkinci yarıda Waghron, Atiba'nın rakibini düşürmesiyle kazandıkları penaltıyı 52.dakikada gole çevirerek kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı.

Maçta Beşiktaş birçok pozisyondan yararlanamazken, İsmail Köybaşı antrenmanlarda gösterdiği üstün gayreti maça da taşıyarak çok iyi bir performans sergiledi, iyi oyununu serbest vuruştan attığı güzel bir gol ile süsledi. Almanya'daki ilk kampta sakatlığından dolayı sadece koşu çalışmaları yapan Cenk Tosun, Beşiktaş formasını ilk kez Wigan maçının ikinci yarısında giyerken, sakatlığının etkilerini atamadığı görüldü.

10 yıl önce