|

Kartal'a ABD'li kaleci

<
00:00 - 9/07/2001 الإثنين
Güncelleme: 11:39 - 29/05/2014 الخميس
Yeni Şafak
Kartal'a ABD'li kaleci
Kartal'a ABD'li kaleci

Shorunmu'nun gönderilmesinden sonra kaleci arayışlarına giren Beşiktaş, Amerika Milli Takımı'nın da kalesini koruyan, Rayo Vallecanolu Keller ile anlaştı. İlhan ve Tümer'in transferini de bitiren Siyah-Beyazlılar, bu iki futbolcuyu Trabzonspor maçında oynatacak.

Beşiktaş, İspanya'nın Rayo Vallecano kalecisi Kasey Keller ile anlaştı. Amerika Milli Takımı'nın da kalesini koruyan 32 yaşındaki Keller, bugün saat 14.00 İstanbul'a gelecek. Eski Fenerbahçeli Boliç ile aynı takımda forma giyen Amerikalı kaleci, daha önce Millwall ve Leicester City takımlarında oynadı. 2 yıldır Rayo Vallecano'da oynayan Keller, 1.87 boyunda ve 85 kilo ağırlığında. Bu futbolcuya bonservis bedeli ödemeyecek olan Siyah-Beyazlılar, Keller ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

İşi Bilgili bitirdi

Transferleri yılan hikayesine dönen İlhan ve Tümer nihayet Beşiktaş'ta. Samsunspor yöneticileri ile dün gece geç saatlere kadar pazarlık yapan Başkan Serdar Bilgili, Karadeniz ekibi ile 2 trilyon 250 milyara kesin anlaşma sağladı. Samsunspor'la bugün anlaşma imzalayacak olan Beşiktaş, İlhan ve Tümer'in lisanslarını yetiştirdiği taktirde Trabzon maçında oynatacak. Yönetici Mete Düren, Samsunspor ile kesin anlaşma sağladığını belirterek, "Bu futbolcular için 1 trilyon peşin ödeme yapacağız" dedi.


٪d سنوات قبل