|

Kartal''a yeni 10 numara

Meksika basını, Beşiktaş''ın Pachuca forması giyen Jürgen Damm Rascon''a teklif götürdüğünü iddia etti. Siyah-beyazlıların hücuma dönük orta saha transferini en geç yarına kadar bitirmesi bekleniyor

Süleyman Hatısaru
00:00 - 11/08/2014 Pazartesi
Güncelleme: 03:24 - 11/08/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Kartal''a yeni 10 numara
Kartal''a yeni 10 numara

Beşiktaş''ın 10 numara transferinde geri sayımın sonuna gelinirken Meksika basınından yeni bir iddia ortaya atıldı. Meksika basını, Pachuca forması giyen 21 yaşında orta saha Jürgen Damm Rascon için Beşiktaş''ın bir teklifte bulunduğunu yazdı. Manuel Lanzini, Youness Belhanda ve Bryan Ruiz seçeneklerinin ardından gelen bu iddia sonrası adaylar dörtlenirken, Beşiktaş yönetiminin, en geç yarın hücuma dönük orta saha transferini sonlandırması bekleniyor.

Manuel Lanzini''nin Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira''ya 4 yıllık imza atmasının ardından bir diğer aday Youness Belhanda için siyah-beyazlılar 7 milyon Euro''luk teklifte bulundu. Dinamo Kiev bu oyuncu için 9 milyon Euro bonserviste ısrar ediyor. Fulham''da forma giyen Bryan Ruiz için de görüşmeler sürerken, yönetimin bu oyuncu için son teklifi 3 milyon Euro. Transferlerin maliyetlerine bakıldığında son alternatif olsa da en yakın isim Bryan Ruiz.

BELHANDA: ANLAŞMA OLURSA GİDERİM

Lanzini''nin Al Jazira''ya gitmesinin ardından ''10 numara'' transferinde en güçlü aday olarak kalan Belhanda, ''Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi''nde olmayacak ve ben de Şampiyonlar Ligi''nde mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Kulübümle anlaşma olursa giderim'' açıklamasını yaptı.

Bilic''ten Arsenal kanunları

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda İngiliz devi Arsenal ile eşleşen Beşiktaş''ta teknik direktör Slaven Bilic, sıkıyönetim ilan etti. ''Arsenal''den korkmuyoruz'' açıklamasıyla tura olan inancını ortaya koyan Hırvat teknik adam, zoru başarmak için bir dizi önlemler aldı. Arsenal maçına kadar gece gezmelerini yasaklayan Beşiktaş Teknik Direktörü, ceza sistemini yürürlüğe koydu. Arsenal maçına kadar en ufak bir disiplinsizliğe dahi para cezası uygulanacak. Bilic, yemek menüsüne de müdahale ederek yaz ayları olmasından dolayı listeden balık ve balık türevi yemeklerin kaldırılmasını istedi. Bilic, Arsenal maçı öncesinde herhangi bir hastalık ya da sürpriz bir gıda zehirlenmesi gibi olumsuzluklar yaşamamak için kılı kırk yarıyor.

İzin bitti hazırlıklar başlıyor

Soma yararına oynanan yardım turnuvasından sonra iki gün izin yapan Beşiktaş, bugün Arsenal maçı hazırlıklarına başlıyor. İki gün boyunca günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek siyah-beyazlılar, Çarşamba günü ise 2. Lig Beyaz grup takımı Fatih Karagümrük ile bir hazırlık maçı yapacak.


10 yıl önce