|

Kartal'da Diego umudu sürüyor

Geçtiğimiz günlerde 1 yıl daha Arjantin'de kalmak istediğini açıklayan Buonanotte, River Plate'deki ekonomik kriz nedeniyle yeniden Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı. Denizli ise tecrübeli isimden yana.

Engin Albayrak
00:00 - 19/07/2009 Pazar
Güncelleme: 03:44 - 19/07/2009 Pazar
Yeni Şafak
Kartal'da Diego umudu sürüyor
Kartal'da Diego umudu sürüyor

Beşiktaş'ta ameliyat olan Delgado'nun yokluğu nedeniyle teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği üzerine 10 numara arayışları sürerken, Arjantin'in River Plate takımının genç yıldızı Diego Buonanotte konusunda görüşmelerin hala devam ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Avrupa'da oynama konusunda tereddütler yaşadığı için bir sezon daha takımında kalmak istediğini açıklayan 21 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın yeniden devreye girdiği iddia edildi. Siyah-beyazlıların, River Plate'den yıllık 700 bin euro alan 21 yaşındaki yıldız futbolcuya 1,5 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Futbolcunun menajerinin Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon euro istediği öğrenildi.


RİVER PLATE KRİZDE

Arjantin Ligi bittikten sonra River Plate'den ayrılacağını ve futbol hayatını Avrupa'da sürdüreceğini açıklayan Buonanotte, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı ve teknik direktörüyle görüşerek 1 yıl daha kulübünde kalmak istediğini açıklamıştı. Daha önce genç yıldızın bonservisi için 7 milyon euro isteyen ve ekonomik kriz içinde olan River Plate'in teklifini 5.7 milyon euroya yükselten Beşiktaş'a yeniden görüşmek için haber yolladığı bildirildi. Öte yandan Kasımpaşa Kulübü, Beşiktaş'ın yabancı kontenjanını boşaltmak için satılığa koyduğu Zapotocny'den vazgeçti. Zapo'nun menajeri, “İsteyeni çok. Beşiktaş önce alacağını versin” diye rest çekti.


Kartal sahaya iniyor

Beşiktaş, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını bugün yapacak. Siyah-beyazlılar, İtalya Ligi takımlarından Catania ile İstanbul'da karşılaşacak. BJK İnönü Stadı'ndaki özel maç saat 21.00'de başlayacak ve D Smart'tan naklen yayınlanacak. Siyah-beyazlı takımda yeni transferler Fink İsmail, Erhan ve Ferrari ilk kez taraftarların önüne çıkacak.


Testten geçirildiler

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına dün devam etti. Antrenman öncesi Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenman Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysel Pehlivan yönetiminde futbolcuların kas, kemik ağırlıkları, yağ oranları ve sezon boyunca beslenme desteğini planlamak için beden kompozisyonları ölçüldü.




15 yıl önce