|

Konyaspor'un maçları jakuzide izlenebilecek

Konyaspor'un iç saha maçlarını oynadığı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda hibrit çim serme ve genel bakım çalışmaları sona erdi. Paylaşılan görüntülere göre stadyumda bir locaya da jakuzi konuldu. Taraftarlar, jakuzide maç izleyebilecek. Bu hizmet aynı zamanda, Türkiye'de bir ilk olacak.

Haber Merkezi
22:55 - 30/09/2022 Cuma
Güncelleme: 23:47 - 30/09/2022 Cuma
Yeni Şafak
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu

Konyaspor'un iç saha maçlarını oynadığı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda hibrit çim serme ve genel bakım çalışmaları sona erdi.

Çalışmaların bitmesiyle birlikte sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre stadyumda bir locaya da jakuzi konuldu. Taraftarlar, jakuzide maç izleyebilecek. Bu hizmet aynı zamanda, Türkiye'de bir ilk olacak.

Süper Lig'in 8. haftasında pazar günü oynanacak Konyaspor - Ümraniyespor maçında, jakuzili locanın görüntülerinin daha geniş kapsamlı bir şekilde görüntülenip paylaşılması bekleniyor.

Türkiye'de ilk, yurt dışında ise örnekleri az

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda bir locaya konulan Jakuzi'nin bir benzeri, geçtiğimiz günlerde Fransa Ligue 1'de oynanan Troyes - Rennes maçında kameralara yansımıştı. Görüntüler kısa bir süre içerisinde sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılaşmıştı.

#Konyaspor
#Jakuzi
#Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
1 yıl önce