|

Manchester United 'büyük takım' olduğunu hatırladı

Premier Lig'de Alex Ferguson sonrasında şampiyonluğu unutan Manchester United, sezon sonu itibarıyla takıma ciddi takviyeler yapma peşinde. İngiliz ekibi bu kapsamda ilk olarak Arsenal'le sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alexis Sanchez'le anlaştı. Manchester ekibinin diğer sürprizi ise Real Madrid'den ayrılmayı istediği iddia edilen Ronaldo olabilir.

Yeni Şafak
12:24 - 16/01/2018 Salı
Güncelleme: 13:43 - 16/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Manchester United'la sözleşmesi devam eden Portekizli teknik adam Jose Mourinho, takımı geliştirmek için transfer yapmaları gerektiğini ifade ediyor.
Manchester United'la sözleşmesi devam eden Portekizli teknik adam Jose Mourinho, takımı geliştirmek için transfer yapmaları gerektiğini ifade ediyor.

Premier Lig'de menajer Alex Ferguson'un ayrılığı sonrasında şampiyonluktan uzak kalan ve yaptığı transferlerle eleştirilerin hedefi olan Manchester United, sezon sonunda herkesi şaşkına çevirebilir.

  • Son yıllarda 'winner' sayılabilecek seviyede Pogba ve Lukaku dışında ciddi bir transfer yapmayan Manchester United, gelecek sezon için şimdiden hazırlanmaya başladı. Kırmızı şeytanlar bu kapsamda ilk olarak Arsenal'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alexis Sanchez'le anlaşma sağladı.
Büyük sürpriz Ronaldo olabilir

İngiliz ve İspanyol basınında Cristiano Ronaldo'nun ayrılmak istediği haberleri manşetleri süslerken yıldız oyuncunun Manchester United'a dönebileceği konuşuluyor. Portekizli yıldızın özellikle kendisi adına açılan vergi kaçırma davası sonrasında oldukça tepkili olduğu biliniyor.

Son dönemlerdeki formsuzluğu sebebiyle eleştiri alan yıldız futbolcunun performansındaki düşüşün sebebinin de takımdan ayrılmak istemesi olarak yorumlanıyor.
  • La Liga’nın 18. haftasında kendi evinde Villarreal’i ağırlayan Real Madrid, mücadeleden 1-0 mağlup ayrılarak lige havlu atmıştı. Maçta 90 dakika süre alan Cristiano Ronaldo’nun gösterdiği performans ise son zamanlarının en kötü performansıydı.

The best of the last 20 years vs Villareal👏🏻👏🏻

Łęø Mëśśí Fãñpãgę™️ (@lm10bible)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Alex Ferguson
#Manchester United
#Alexis Sanchez
#Ronaldo
6 yıl önce