|

'Mario Gomez Atletico Madrid'e gidiyor'

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta eski günlerine dönen ve Beşiktaş'a geri dönmeyeceğini açıklayan Mario Gomez için İspanya'dan sürpriz bir haber geldi. El Mundo Deportivo Gazetesi, forvet arayışlarında olan Atletico Madrid'e Mario Gomez teklifi geldiğini yazdı.

Yeni Şafak
11:09 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:23 - 21/07/2016 Perşembe
Diğer
Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılma sebebinin Türkiye'deki politik sebep olmadığı ve aldığı ciddi bir teklfi değerlendirdiği ifade edildi.
Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılma sebebinin Türkiye'deki politik sebep olmadığı ve aldığı ciddi bir teklfi değerlendirdiği ifade edildi.

İspanyol medyasında yer alan habere göre, Torres, Griezmann ve Correa'nın yanına bir forvet transferi yapmak isteyen Madrid ekibine Mario Gomez teklif edildi. Öte yandan Fiorentina'nın, Atletico'nun 23 yaşındaki golcüsü Boria Baston'u istemesi nedeniyle, transferin takas formülüne çözülebileceği belirtildi.



3 sezon önce Gomez için Bayern'in kapsını çalan, ancak olumlu yanıt alamayan Atletico'nun bu kez vereceği karar ise merakla beklenmeye başlandı. Transferin bitmesi halinde, Beşiktaş'ın Fiorentina ile yaptığı anlaşmaya göre, Gomez'in bonservis bedelinin %40'ı siyah beyazlı kulübün kasasına girecek.



Gomez'in gitme sebebi Atletico Madrid

  • Beşiktaş'a geri dönmeyeceğini açıklayan ve buna sebep olarak ülkedeki politik durumu sebep gösteren Gomez'in Atletico Madrid'den ciddi bir teklif aldığı ve bu yüzden siyah beyazlılara dönmek istemediği aktarıldı. İspanyol basınında ortaya çıkan haberlerde oyuncunun gelecek sezon La Liga'da oynamasının beklendiği ifade edildi.



#Mario Gomez
#Atletico Madrid
#Beşitkaş
8 yıl önce