|

Motta'yı alkol yaktı

İdmana içkili geldiği için teknik direktör Şenol Güneş'in uyarılarını dikkate almayan Brezilyalı yıldızın bileti kesildi. Güneş, Motta'nın gönderilmesi için yönetime rapor verdi

Yeni Şafak ve
09:40 - 12/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:43 - 12/11/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Beşiktaş'ta geçen sezon banko oyuncularından olan Brezilyalı Roman Motta, bu sezon ise adeta formayı unuttu. Siyah-beyazlı takımda teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in gelmesinden sonra 11'e girmekte zorlanan Brezilyalı oyuncuyu alkolun yaktığı ortaya çıktı. Sezon başında iki kez idmana alkollü gelen Brezilyalı savunma oyuncusu, teknik direktör Şenol Güneş'in uyarılarına kulak asmadı. Yapılan ciddi ikazlara rağmen idmana bir kez daha alkollü gelince tecrübeli teknik adam da biletini kesti. Güneş, yönetim kurulu ile yaptığı görüşmede Motta'yı bundan sonra kadroda düşünmediğini belirtip kulübün yararı için gönderilmesini istediği öğrenildi. Bu sezon sadece Trabzonspor maçında forma giyen Brezilyalı solbek, daha sonra bir daha forma yüzü dahi görmedi. Formayı önce Tosic'e kaptıran Motta, daha sonra bir diğer solbek İsmail Köybaşı'nın da gerisinde kaldı. Kadroya girememenin verdiği moral bozukluğu ile isteksiz görüldüğü idmanlarda ciddi bir şekilde çalışmadı. Gözden iyice düşen bu oyuncunun devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ülkesi Brezilya'da kendisine kulüp arayan Motta'nın eski kulübü Corinthians ile görüştüğü ifade ediliyor.



2 sezon bankoydu


2013-14 sezonda kiralık geldiği Beşiktaş'ta 26 maçta oynayarak göze giren Motta'nın 2014-15 sezonu başında bonservisi alındı. Geçen sezon da 26 maçta forma giyen Brezilyalı yıldız, iki kez de gol sevinci yaşamıştı.



Veli Kavlak 8 ay sonra idmana çıktı


Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, 8 aydır sakatlıktan kurtulamayan Veli Kavlak, düan ilk kez takımla idmana çıktı. Daünkü idmana izinli Gökhan Töre ile Jose Sosa katılmazken, 8 aylık bir sakatlık süreci geçiren ve omzundaki ağrıların iyileşmesiyle 1 ay önce bireysel çalışmalara başlayan Veli Kavlak uzun zaman sonra ilk kez takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli f futbolcunun istekli olduğu gözlenirken, ikili mücadelelerden de kaçınmaması sakatlığının tamamen geçtiği olarak değerlendirildi.

O kaptan ben değilim


F.Bahçeli Volkan Şen, Şenol Güneş'in açıklamalarına cevap verdi. Güneş'in "Bursaspor kaptanı Beşiktaş'a gelmek için bana yalvardı" şeklindeki sözlerinin kendisiyle alakalı olmadığını belirten Milli oyuncu, ''Buradan benim bir şey söylemem doğru olmaz. Şenol Hoca böyle bir şey söylemiş ve devamında da inşallah Şenol Hoca kim olduğunu söyler" diye konuştu.



#Volkan Şen
#Şenol Güneş
#Beşiktaş
8 yıl önce