|

Muntari, Galatasaray'a gelmekten vazgeçti

Galatasaray'ın uzun süredir renklerine bağlamak için çaba gösterdiği Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari, Türkiye'ye gitmekten vazgeçtiğini ve İtalya'da kalmak istediğini söyledi.

İha
00:00 - 27/06/2011 Pazartesi
Güncelleme: 10:48 - 27/06/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Muntari, Galatasaray'a gelmekten vazgeçti
Muntari, Galatasaray'a gelmekten vazgeçti

Galatasaray transferde kötü haberler almaya devam ediyor. Sarı-kırmızılıların uzun süredir peşinde koştuğu Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari, kontratının geri kalan bölümünü Inter'de tamamlamak istediğini açıkladı. Muntari, Milano'ya döneceğim ve Inter'le sezon öncesi hazırlık kampına katılacağım. Daha sonra gelişmeleri hep beraber göreceğiz. Ancak şunu açıkça söylemeliyim ki, İtalya'da kalmak ve Inter forması giymek istiyorum" dedi.

26 yaşındaki oyuncu Galatasaray'ın kendisini istemesiyle ilgili de konuşarak, "Bu, yaptığımız işin bir parçası. Yeni bir şey değil. Sezon bittiği vakit transfer dönemi açılır ve her zaman bunlar olur" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İngiliz ekibi Sunderland'de kiralık olarak geçiren Muntari için Galatasaray'ın yıllık 2 milyon euroyu gözden çıkardığı kulübü Inter'e de yaklaşık 7 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu bildiriliyordu. Zira, Muntari'nin Fransız menajeri Fabien Pivateau geçtiğimzi hafta Fransız medyasına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan çok tatmin edici bir transfer teklifi aldık" demişti.

13 yıl önce