Nene''de son gün Pazartesi

Süleyman Hatısaru
00:0029/12/2012, Cumartesi
G: 28/12/2012, Cuma
Yeni Şafak
Nene''de son gün Pazartesi
Nene''de son gün Pazartesi

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, PSGli yıldıza son teklifleri 2 milyon 750 bin Euro''yu iletti, Aybaba''nın kendisini ne kadar çok takımda görmek istediğini de aktardı

Beşiktaş, teknik direktör Samet Aybaba''nın transferini ısrarla istediği PSGli Nene için son hamlesini yaptı. Brezilyalı futbolcu ile Fransa''da görüşen Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, kulübün şartlarını anlatarak son teklif olan 2 milyon 750 bin Euro''luk teklifi iletti. Daha önce 3 milyon Euro yıllık ücret isteyen ve daha sonra Katar''dan gelen teklifleri öne sürerek bunu 3.2 milyon Euro''ya çıkaran Nene''den indirim isteyen Kıran, teknik direktör Samet Aybaba''nın kendisine olan ilgisini ve takımda görme arzusunu da oyuncuya aktardı. 2 milyon 750 bin Euro''ya ilk etapta razı olduğu öğrenilen Nene, kesin cevabını vermek için Pazartesi gününe kadar süre istedi. Nene''nin alternatifleri arasında Milevsky''nin yanısıra Villarreal''de forma giyen Arjantinli forvet Fernando Cavenaghi''nin de olduğu belirtildi.

Altyapıya Güvenç Kurtar

Teknik direktör Samet Aybaba''nın ''Fulya''ya gitmek istemiyorum. Gençler barakalarda giyinip soyunuyor'' sözünün ardından Beşiktaş, altyapıda ciddi bir hamle yaptı. Siyah-beyazlıların eski futbocularından da olan teknik direktör Güvenç Kurtar''ı altyapının başına getirdiği öğrenildi.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.