|

Nöbetçi golcü Emre Akbaba

Son haftaların ivme yakalayan ismi Emre Akbaba, takımını sırtlamaya devam ediyor. Trabzonspor ve Konyaspor maçlarına sonradan dahil olan 28 yaşındaki oyuncu son dakikalarda attığı gollerle takımına 4 puan kazandırdı.

Umut Yılmaz
00:00 - 30/04/2021 Cuma
Güncelleme: 23:38 - 29/04/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Emre Akbaba
Emre Akbaba

Konyaspor’u sahasında 1-0 ile geçerek şampiyonluk yarışına tutunan Galatasaray’da Emre Akbaba son iki haftadır takımını taşıyor. Lider Beşiktaş’ın galibiyet aldığı akşam mutlak galibiyet için mücadele eden sarı-kırmızılı takımda yedek kulübesinden yardıma yetişen Emre, 87. dakikada attığı golle takımını şampiyonluk yarışında tuttu. Geçtiğimiz hafta içi Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada da son dakikada beraberliği getiren golü kaydeden Emre Akbaba, takıma Konyaspor karşısında 3 puan kazandırırken bir hafta içerisinde attığı gollerle toplamda 4 puanı Galatasaray hanesine yazdırmış oldu. Bu sezon sarı-kırmızılı takımla ligde 23 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 4 gol 3 asistlik katkı verdi.

SÖZLEŞME UZATMAYI BEKLİYOR

Galatasaray’da son haftaların dikkat çeken ismi Emre Akbaba’nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 2018-2019 sezonu yaz transfer döneminde Alanyaspor’dan 4 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve 3 yıllık mukavele imzalanan yıldız isim, sarı-kırmızılı takımla yola devam etmek istiyor. Teknik heyet, Emre Akbaba ile ilgili olarak yeni sözleşme yapılması yönünde rapor verirken, Galatasaray yönetimi 28 yaşındaki oyuncunun menajeriyle yeni kontrat detayları üzerine görüşmelere devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım Emre için 700 bin Euro teklif ederken, tecrübeli oyuncu 1.1 milyon Euro istiyor. Öte yandan 2020-2021 sezonunda oyuna sonradan giren oyuncuları en fazla gol atan takım olan Galatasaray oldu.


Van Aanholt gün sayıyor

Patrick Van Aanholt-Galatasaray transferinde son aşamaya gelindi. Sarı-kırmızılı kulübün yıllık 1 milyon 750 bin Euro’dan 3 sezonluk teklifini kabul ettiği öğrenilen 30 yaşındaki Hollandalı sol bek, Instagram hesabından sarı-kırmızılı kulübü takibe aldı. Kiralık sözleşmesi uzatılmayacak Saracchi’ye veda edecek Galatasaray’ın yeni sezonda sol beki Van Aanholt olacak. Bu sezon Premier Lig’de Crystal Palace formasıyla 21 maça çıkan Hollandalı oyuncu, 1 asistlik katkı verdi.

#Galatasaray
#Emre Akbaba
#Van Aanholt
3 yıl önce