|

Olmazsa olmaz Belhanda

Bilic, yönetimden Belhanda için tüm şartların zorlanmasını isterken alternatif olarak Bryan Ruiz'e olumlu yaklaştı. Beşiktaş, Kiev'den olumlu ya da olumsuz cevap bekliyor

Süleyman Hatısaru
00:00 - 14/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:02 - 14/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Olmazsa olmaz Belhanda
Olmazsa olmaz Belhanda

Beşiktaş'ta 10 numara transferi için geri sayım sürerken teknik direktör Slaven Bilic, Youness Belhanda'dan başkasını istemiyor. Dinamo Kiev Kulübü'ne en son 8 milyon Euro'luk teklifini ileten ve cevap için beklemeye geçen siyah-beyazlılarda 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, tesislerde Bilic ile toplantı yaparken, transferin gerçekleşmeme ihtimaline de değindi. Bilic'e Bryan Ruiz de dahil alternatif isimler önerdiği öğrenilen Çebi'nin hiçbir teklifi Bilic'e cazip gelmedi. Belhanda'da ısrarcı olan teknik direktör Bilic, alternatif seçenekler arasında Bryan Ruiz'e olumlu bakarken yine de Belhanda için her yolun denenmesini istedi.

ARSENAL MAÇINA YETİŞECEK Mİ?

Youness Belhanda için Dinamo Kiev Kulübü'ne 8 milyon Euro'luk son teklifini yapan, bu transferde Gökhan Töre'de olduğu gibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un da desteğini arkasına alan (Bonservisin yarısını karşılama sözü) Beşiktaş, Ukraynalı yetkililerden cevap bekliyor. Arsenal maçı için 23 kişilik listesini UEFA'ya veren ve Feyenoord maçları kadrosuna ek olarak Gökhan Töre'yi ekleyen siyah-beyazlılar, tek değişiklik hakkını '10 numara' transferi için kullanacak. Belhanda için Dinamo Kiev yönetiminin son kararı bekleniyor.

Gümrük'ü Sivok ile geçtiler

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile yapacağı maça hazırlanan Beşiktaş, 2. Lig ekibi Fatih Karagümrükspor'u 1-0 yendi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde 30'ar dakikadan 3 devre şeklinde yapılan maçı, 65. dakikada Sivok'un golüyle kazandı. Beşiktaş maça Tolga, Serdar, Ersan, Franco, Motta, Veli, Kerim, Atiba, Olcay, Mustafa ve Demba Ba 11'i ile çıkarken, ilerleyen bölümlerde Oğuzhan, İsmail, Cenk Gönen, Atınç, Ümit, Sivok, Uğur, Holosko, Gökhan ve Cenk Tosun oyuna girdi.


10 yıl önce