Ozan'dan büyük başarı
13:23, 31/08/2022, ÇarşambaG: Güncelleme: 14:00, 31/08/2022, Çarşamba
Yeni Şafak
Futbol Haberleri - Ozan Kabak
Bundesliga'da forma giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak, Hoffenheim'de Ağustos ayının futbolcusu seçildi.
Bu yaz transfer döneminde 5 milyon Euro karşılığında Schalke 04'ten Hoffeinheim'a transfer olan milli futbolcumuz Ozan Kabak ayağının tozuyla ödül aldı.
Ayın oyuncusu
Hoffenheim'da şu ana kadar 1'i Almanya Kupası, 4'ü Bundesliga olmak üzere 5 maçta forma giyen 22 yaşındaki stoper, Ağustos ayının futbolcusu seçildi.
Hoffenheim sosyal medya hesaplarından duyurulan gelişme sonrası Alman taraftarların, milli futbolcumuz için övgü cümleleri kullandığı gözlendi.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.