|

Özbekistan, Malezya maçında fark peşinde

Cihan
00:00 - 13/11/2009 Cuma
Güncelleme: 17:56 - 13/11/2009 Cuma
Yeni Şafak
Özbekistan, Malezya maçında fark peşinde
Özbekistan, Malezya maçında fark peşinde

Futbolda 2011 Asya Kupası eleme grupları ikinci maçında yarın Malezya'yı ağırlayacak olan Özbekistan, fark için sahaya çıkacak. Özbekistan Futbol Milli Takımı çalıştırıcısı Mircelal Kasımov, Asya 2011 için iddialı olduklarını söyledi.


Yarınki maç öncesinde basının karşısına geçen Kasımov, rakiplerinin küçümseme gibi bir durumlarının söz konusu olmadığını, her şeye rağmen iyi bir oyun sergileyerek Asya Kupası yolunda sahadan farklı bir skorla ayrılmak istediklerini kaydetti.


Kasımov, 2010 Güney Afrika'ya gidemeyen takımının bunu Asya 2011 mücadelesinde telafi edeceğini dile getirdi.


Malezya Futbol Milli Takımı çalıştırıcısı Krishanasami Rayagoral ise "Hedefimiz güçlü rakibimize direnerek oyundan en iyi bir neticeyle ayrılmak olacaktır." dedi.


Özbekistan'ın Asya'nın güçlü ekiplerinden biri olduğunu bildiklerini belirten Malezya çalıştırıcısı, sahaya genç ve yeni bir ekip süreceğini kaydetti.


İki çalıştırıcının açıklamalarını çok sayıda basın mensubu takip etti.


Bu arada iki takım yarınki maç öncesinde karşılaşmanın yapılacağı Jar Stadı'nda kondisyon ve teknik çalışma ağırlıklı birer antrenman yaptı.


Scolarili Bunyodkor'ın maçlarını oynadığı Jar Stadı'ndaki Özbekistan-Malezya karşılaşması yerel saatle 16:00'da (TSİ:13:00) başlayacak. Karşılaşmayı İranlı hakem Masoud Moradi yönetecek.


Daha önce üç kez karşılaşan iki ekipten her üç seferde de gülen taraf Özbekistan olmuştu. Özbekistan 1994'te Malezya'yı,5-0, 1999'da 3-0 ve 2007'de yine 5-0'lık skorlarla yenmişti.

14 yıl önce