|

Q7 ve Rhodolfo imzaya geliyor

Beşiktaş, önce Quaresma, sonra da stoper Rhodolfo'nun transferini bitirdi. Sırada Mario Gomez var...

Yeni Şafak
04:00 - 19/07/2015 Pazar
Güncelleme: 02:59 - 19/07/2015 Pazar
Yeni Şafak

Beşiktaş, 1.2 milyon Euro bonservis bedeliyle Porto'dan kadrosuna kattığı Quaresma'nın ardından stoper transferini de sonlandırdı. Quaresma ile yıllık 1.6 milyon Euro'dan iki yıllık anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Brezilya'nın Gremio takımında oynayan Rhodolfo ile de sözleşme imzaladı. 3 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşan Beşiktaş yönetimi, resmi sözleşmeyi de faks yoluyla Brezilya ekibine gönderdi. Quaresma'nın bugün; Rhodolfo'nun da salı günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. İki yıldız sağlık kontrolünden geçirilecek ve ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Quaresma ve Rhodolfo, Beşiktaş'ın Avusturya'da yapacağı ikinci etap kampına da dahil olacak. Forvet transferi için de Mario Gomez ile ön anlaşma sağlayan siyah-beyazlıların, hafta içinde Alman golcünün transferini resmen bitirmesi bekleniyor.



Geçmişten dersler alacağız


Bu yıl birlikte çalışmanın verdiği bir heyecan var. Oyuncuların bazı alışkanlıkları var, bizim farklı düşüncelerimiz var. Onları bütünleştirmeye çalışıyoruz. Geçen sezon baktığımızda takımın iyi müsabakaları oldu ancak sonunu getirememe anlayışı yaşandı. Sonunu getirememede tecrübesizliğin de etkisi var. Geçmişi suçlamak doğru değil. Geçmişten dersler çıkartıp geleceği inşa edip, iyi sonuçlar almak istiyoruz. Bu yıl nasıl yapacağımızı ve nasıl gelişeceğini bilmiyoruz. Umarım iyi başlayıp iyi bitiririz.



Her tecrübeli isim lider olamaz


Kabul etmek lazım ki uluslararası deneyimleri ne kadar iyi olursa olsun oyuncunun genel karakteri liderlik vasfı olmayabilir. Beşiktaş da geçen sene bunu yaşadı. Ama geçen seneki tecrübesizliğini, hatalarını dersler çıkararak aldığı zaman zaten bir basamak yukarı çıkarız.



#Mario Gomez
#Quaresma
#Beşiktaş
9 yıl önce