|

Scarione ile ilk temas

Arjantin'in Estudiantes, Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımları Jose Sosa'nın peşini bırakmıyor, Beşiktaş da ayrılma ihtimaline karşı alternatif üzerinde duruyor. Başkan Fikret Orman, Kasımpaşalı Scarione'nin menajeriyle görüştü, şartları konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/11/2015 Pazar
Güncelleme: 03:44 - 15/11/2015 Pazar
Yeni Şafak

Beşiktaş, takımdan ayrılması gündemde olan Jose Sosanın alternatifini aramaya başladı. Başkan Fikret Orman, Estudiantes'in gündeminde olan, Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımının da ısrarla istediği Arjantinli yıldızın takımdan ayrılma ihtimaline karşı boşluğunu Kasımpaşa'nın yıldızı Oscar Scarione ile doldurmayı düşünüyor. Lacivert-beyazlı kulüple sözleşmesi sezon sonu bitecek olan başarılı orta saha için nabız yoklayan Başkan Orman, 30 yaşındaki yıldızın menajeri Renato Cedrola ile İstanbul'da bir araya geldi. İstanbul'da kalmaya devam etmek isteyen Scarione için teknik direktör Şenol Güneş'ten de onay çıktı. İki tarafın ilerleyen günlerde yeniden görüşeceği belirtildi.



Menajer Renato Cedrola, Katar, Dubai ve Çin takımlarından yüksek fiyatlı teklifler almalarına rağmen Scarione'nin çocuk beklediğini ve eşiyle İstanbul'daki yaşantılarını kesintiye uğratmak istemediklerini Başkan Orman'a söyledi. Jose Sosa içinse Al İttihad Kulübü, bonservis teklifini 11 milyon Euro'ya çıkardı. Teklif güzel olunca yönetim de Arjantinli yıldızın yerini Scaroione ile doldurmaya sıcak bakıyor.



Arena'da sona geliyoruz Kupa orada kalkacak


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Zonguldak Ereğli Beşiktaşlılar Derneği tarafından hazırlanan etkinliklere katıldı; birçok konuya açıklık getirdi.



Vodafone Arena için: "Yavaş yavaş sona geliyoruz. Kupayı yeni stadımızda kaldırmak istiyoruz. Bir an evvel bitsin, biraz bıkkınlık geldi"



BJK Ünivertesi için: "Resmi olarak kuruldu, yer konusunu çözeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşürsek, desteğine ihtiyacımız olacak."



Tranfser için: "Transfer hiçbir zaman bitmez. Transfer yapabiliriz de yapmayabiliriz de. Mali koşullarımız uygun olursa neden olmasın"



#Beşiktaş
#Estudiantes
#Jose Sosa
8 yıl önce