|

Serdar Aziz Fenerbahçe için her şeyi yapıyor

Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve satış listesine koyulan Serdar Aziz, serbest kalmak için tüm yolları deniyor. Geçmiş dönem borçlarının ödenmemesi gerekçesiyle kulübe ihtarname çeken milli stoper, Fenerbahçe'ye transfer olmak için daha kestirme bir yol buldu ve 'borçsuzluk kağıdına' imza vermedi.

Yeni Şafak
09:38 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 09:47 - 16/01/2019 Çarşamba
Diğer
Fatih Terim tarafından devre arasında kadro dışı bırakılıp satış listesine koyulan Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye transfer olmak için her yolu deniyor.
Fatih Terim tarafından devre arasında kadro dışı bırakılıp satış listesine koyulan Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye transfer olmak için her yolu deniyor.

Alacakları için Galatasaray'a ihtarname çeken Serdar Aziz daha kestirme yolu seçti ve 'borçsuzluk kağıdına' imza vermedi.

TFF üzerinden gitmesi durumunda ara transfer dönemini kaçıracak olan milli stoper, Galatasaray'ı köşeye sıkıştırarak bağımsızlığını ilan etmek isteyecek. Skorer'deki habere göre; sarı-kırmızılıların yumuşak karnı UEFA'yı seçen Serdar, bu şekilde Fenerbahçe'ye kavuşabilecek.

Farklı yola saptı

Ligin ilk yarısının bitimi ile yeni bir kadro yapılanması içine giren, bundan dolayı birçok oyuncusuyla yollarını ayırmanın hesaplarını yapan Galatasaray, Serdar Aziz konusunda köşeye sıkıştı.

Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan tecrübeli stoper, geçmiş dönem alacakları konusunda Galatasaray'a ihtarname göndermiş, bedelsiz serbest kalmanın yolunu açmıştı.

Ancak Serdar hukuksal prosedürlere takılmama adına farklı bir yol izleme kararı aldı. Yıldız futbolcu, işin mahkeme ile çözülen sürecinin uzamaması için bu ihtarname üzerinden gitmeyecek. Çünkü ihtarnamenin sonuçları ara transferin bitiminden sonra görülebileceği için çok daha kestirme bir yola sapacak.

Galatasaray'ı UEFA ile köşeye sıkıştıracak

Finansal Fair Play konusunda devam eden süreci kullanacak olan Serdar, izleme periyodunda sarı-kırmızılılardan alınan borçsuzluk kağıdına imza atmayacak.

Birkaç gün içinde UEFA'ya futbolculardan alınmış borçsuzluk kağıdını vermek zorunda olan Galatasaray böylece UEFA'ya karşı yükümlülüklerinin tamamını karşılayamamış olacak.

İnce hesaplar
  • Sürecin işlemesiyle alacağı 2.4 milyon Euro'ya çıkan Serdar Aziz, bu şekilde Galatasaray'ı pes ettirip bonservisini almak istiyor.
  • Fenerbahçe ile prensip anlaşması sağlayan ve Sarı-Kırmızılılarla bağların kopmasını bekleyen Serdar, ara transferin bitimi öncesinde işini halletmenin hesaplarını yapıyor.

#Serdar Aziz
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Transfer
5 yıl önce
default-profile-img