|

Sobol'dan Beşiktaş itirafı

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Eduard Sobol'dan Beşiktaş itirafı geldi. Ukraynalı genç sol bek, transfer döneminde Beşiktaş ile yaşananlar hakkında konuştu.

Yeni Şafak
19:35 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:53 - 8/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Ukraynalı sol bek Sobol, transferiyle ilgili ülkesi basınına açıklamalarda bulundu.
Ukraynalı sol bek Sobol, transferiyle ilgili ülkesi basınına açıklamalarda bulundu.

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen 21 yaşındaki sol bek, kulüpler anlaşamayınca transfer olamamış ve takımında kalmıştı. Bonservisi Ukrayna'nın Shakthar Donetsk takımında bulunan ve kiralık olarak Zorya Luhansk'ta mücadele eden Sobol, Ukrayna basınına verdiği röportajda Beşiktaş ile olan transfer görüşmeleri hakkında da konuştu.



Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri hakkında da konuşan 21 yaşındaki başarılı sol bek, siyah beyazlılara transferinin gerçekleşmemesine üzülmediğini belirtti. 'Beşiktaş'a transferin gerçekleşmediği için üzgün müsün?' sorusuna Sobol, ''Hiç üzgün değilim. Konuşmalar oldu ama bunlar geçmişte kaldı.Şu an kulübüm ile başarılara ulaşmak istiyorum'' cevabını verdi. Sobol ayrıca transferinin gerçekleşmeye çok yaklaştığını ancak Beşiktaş tarafının sonradan isteksiz davrandığını ifade etti.



Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Sobol için kiralama teklifi sunmuş ancak o dönemde gerçekleşen Ersan Gülüm transferinin ardından bu ismin transferi askıya alınmıştı.







#Beşiktaş
#Sobol
7 yıl önce