|

Sürprize izin vermeyeceğiz

İlginç ve grupta iz bırakan bir takıma karşı oynayacaklarını hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, "Her takımın gruptan çıkma şansı var. Sonuçlar ne olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Yeni Şafak ve
06:00 - 26/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 06:10 - 26/11/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncusu Rhodolfo ile birlikte Skenderbeu maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Rakibi için "İlginç, etkileyici ve iz bırakan bir takım" benzetmesini yapan tecrübeli teknik adam, "Zor bir maç bizi bekliyor. Son maçlarında Sporting Lizbon'u yendiler. Bize süpriz yapmalarını istemiyoruz. Her takımın gruptan çıkma şansı var. Sonuçlar ne olursa olsun biz kazanmak istiyoruz. Bu hafta 3 maç oynayacağız belki zor olacak ama bunları aşabilecek bir takımız" değerlendirmesini yaptı.


Beşiktaş taraftarının Olimpiyat Stadı'nı doldurması temennisinde bulunan Güneş, "Seyircimiz yanımızda olursa iyi futbol seyrettirme anlayışımızı devam ettirebiliriz" ifadesini kullandı. Skenderbeu karşısındaki oyun tarzı sorulan Beşiktaş Teknik Direktörü, "Düşüncemizi sahada göreceğiz. Bazı oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı olabilir. Bunu da gerekirse yapacağız. Bundan sonra 3 günde bir maç yapacağız. Umarım devreye kadar maç kaybetmeden gideriz" şeklinde konuştu.



STAT MAZERET OLAMAZ


Stat inşaasından dolayı her maçlarının deplasman olduğunu kaydeden Güneş, "Olimpiyat'ın atmosferi iyi değil ancak mazerete gerek yok. Zemin iyi olacak, havayı bilemiyoruz. Tüm bu olumsuzlukları aşarsak iyi takım oluruz" dedi. Güneş, gruptan çıkmaları halinde UEFA'ya yeni bir stat bildirilme ihtimali için "Başkan bilir" dedi.



Sosa idmanı yarıda bıraktı


Beşiktaş, Skenderbeu maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı. Belinde ağrı olan Jose Sosa, tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı. Arjantinli yıldızın, oynamasına engel bir durum yok ancak teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncusunu dinlendirme ihtimali de mevcut.



Skenderbeu çok rahat 'Üzerimizde baskı yok'


Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, Beşiktaş karşısında rakiplerine göre daha rahat olacaklarını söyledi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda son idmanını yapacak Skenderbeu kafilesinin trafiğe takılması nedeniyle 15 dakika geç başlayan basın toplantısında Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğundan ve grupta daha iyi bir konumda bulunması gerektiğinden bahseden Josa, "Sportig Lizbon galibiyeti önümüzü açtı. Hedefimiz grupta iyi sonuçlar almaktı. Dolayısıyla üzerimizde bir baskı yok. Beşiktaş'a karşı biraz daha rahat oynayabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.


#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Rhodolfo
8 yıl önce