|

Tabata yalan Diego gerçek

Siyah-beyazlılar Gaziantepspor 8 milyon euroyu az bulunca dümeni kırdı. Rota Arjantin futbolunun yeni Messi'si olarak Lanse edilen 21 yaşındaki Diego Buonanotte'ye çevrildi

Engin Albayrak
00:00 - 14/07/2009 mardi
Güncelleme: 03:51 - 14/07/2009 mardi
Yeni Şafak
Tabata yalan Diego gerçek
Tabata yalan Diego gerçek

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli yönetimden Delgado'nun sakatlığı nedeniyle orta sahaya bir transfer daha isterken, gündemdeki isimlerden Tabata konusunda yönetimden yalanlama geldi. Gaziantep'ten bu futbolcuyu isteyen Beşiktaş, dün bir açıklama yaparak bu futbolcunun transferinin gündemlerinde olmadığını belirtti. Açıklamada, Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'ın Tabata'yı satmayacaklarını ifade etmesi üzerine bir daha görüşme olmadığı açıklandı.


UYANIK RİVER PLATE

Siyah-beyazlılar, Delgado'nun yerine düşündüğü futbolculardan Diego Buonanotte için kulübü River Plate fiyat yükselttiği iddia edildi. İtalyan basınına göre, raha önce 21 yaşındaki futbolcu için 6 milyon euro bonservis isteyen Arjantin kulübü fiyatı 7 milyon euroya çıkardı. Beşiktaş'ın bu futbolcu için 5,7 milyon euro verdiği ve Buonanotte'nin de teklife sıcak baktığı iddia edildi. Yöneticilerin bugün son kez River Plate ile masaya oturacağı da bildirildi.


Harcanan para yönetimi gerdi

Bugüne kadar 5 futbolcunun transferi için harcanan 35 milyon euronun çok fazla olduğu yönündeki eleştirilere yönetim içindeki bazı üyeler de katıldı. Bu yöneticilerin “Takımda dengeler bozuldu. Kontenjan sorunu da var. Tello'ya zam yapalım. Yüksek bonservis parası vermekten kurtuluruz” diyerek, duydukları rahatsızlığı Başkan Yıldırım Demirören'e ilettikleri belirtildi.


Ekrem koşuyla başladı

Omzundan sakatlığı bulunan Ekrem, çalışmalara düz koşuyla başladı. Adalesinde çekme olan Holosko, idmanı yarıda bıraktı. Bir süre önce ayağından ameliyat olan İbrahim Toraman dün burnundan operasyon geçirdi.


Manşetleri transferler değil bizler süsleriz

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, gazete sayfalarındaki yerlerini transferlerin değil, kendilerinin büyüteceğini söyledi. İdman öncesi konuşan Denizli, Şampiyonlar Ligi'yle ilgili, 'Rakibimiz kim olursa olsun çabamız gruptan çıkmak olacak' dedi. Kadroyu 22'ye indireceğini kaydeden Denizli, Devler Ligi start aldığında yüzde 70-75 kapasitede hazır olmayı amaçladıklarını söyledi.


Zapo sorunu çözülüyor

Ferrari'nin takıma katılmasından sonra Zapotocny için çare arayan Beşiktaş, bu sorunu bu hafta bitirmek istiyor. Çek futbolcunun menajerinin bugün ya da yarın İstanbul'a gelerek yönetimle masaya oturacağı bildirildi. Bu arada Teknik direktör Mustafa Denizli, Nihat'a asker dönüşü ekstra program uygulatacak.



il y a 15 ans