|

Terim'in bayram müjdesi Muntari

Fatih Hoca'nın dediği gibi G.Saray bombayı patlattı. Başkan Ünal Aysal, bonservisi elinde olan Sulley Muntari'nin menajeri ile prensip anlaşmasına vardı. Arda'nın yerine düşünülen sol kanat oyuncusu ile bayram sonrası sözleşme imzalanacak

00:00 - 1/09/2011 Perşembe
Güncelleme: 00:44 - 1/09/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Terim'in bayram müjdesi Muntari
Terim'in bayram müjdesi Muntari

G.Saray transferde bir bombayı daha patlattı. Teknik Direktör Fatih Terim'in taraftara bayram müjdesi vereceklerini söyleyerek açıkladığı transferin Sulley Muntari olduğu ortaya çıktı. G.Saray Başkanı Ünal Aysal, İnter'in Ganalı oyuncusu Muntari'nin menajeri Fabien Piveteau ile görüşüp prensipte anlaşma sağladı. Inter'in yeni sezonda kadroda düşünmediği Muntari, bonservisini eline aldıktan sonra takım aramaya başlamıştı. Ganalı oyuncunun menajeri Fabien Piveteau, oyuncunun bonservisi ile birlikte İstanbul'a gelerek G.Saraylı yöneticilerle görüştü. Piveteaui daha sonra da başkan Ünal Aysal ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yöneticiler ve Aysal ile yapılan temasların olumlu geçtiği ve bu transferin kısa süre içinde bitebileceği belirtildi. G.Saray, Inter'in serbest bıraktığı 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunu transfer etmesi halinde herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Bu arada G.Saraylı yöneticiler Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak, forvet transferi konusunu görüşmek üzere bayram tatili nedeniyle Bodrum'da bulunan teknik direktör Fatih Terim'in yazlığında bir araya gelecekler. Bodrum'daki zirvede Terim'in ısrarla istediği forvet transferi konusunda sürdürülen görüşmelerin değerlendirileceği kaydedildi.


Yiğit Aslan'dan haber bekliyor

Galatasaray'a transfer olacağı günlerdir konuşulan Manisaspor'un genç kanat oyuncusu Yiğit Gökoğlan “Fatih Terim ile çalışmak her genç futbolcunun hayalidir, kulüpler görüşüyor bende haber bekliyorum” dedi. Başarılı genç orta saha oyuncusu, “Fatih Terim'in beni istemesi gurur verici, onur verici bir şey. Her genç oyuncunun hayalidir Terim ile çalışmak. Kulüpler anlaşırsa bende Fatih Terim ile çalışmak isterim” şeklinde konuştu. Manisaspor'un Yiğit Gökoğlan için 3.5 milyon euro istediği, G.Saray'ın ise 2.5 milyon euro önerdiği örenilirken, Manisaspor'un takasta oyuncu istemediği ve tarafların ortak bir noktada buluşup bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.



13 yıl önce