|

Trabzon'da hedef Turgay Bahadır

Transferdeki suskunluğunu Sol Bamba ve Soner ile bozan, son olarak da dün Yasin Öztekin'i bordo-mavili yapan yönetim, Bursaspor ile sıkı pazarlık halinde. Trabzonspor'un hedefindeki bir diğer isim de Gaziantepsporlu Sedar Kurtuluş

00:00 - 21/06/2012 Perşembe
Güncelleme: 02:25 - 21/06/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzon'da hedef Turgay Bahadır
Trabzon'da hedef Turgay Bahadır

Transferin hareketli takımlarından Trabzonspor'un yeni hedefinde Bursasporlu yıldız Turgay Bahadır var. Teknik direktör Şenol Güneş'in alınmasını istediği oyunculardan olan Turgay için tarafların bir süredir görüşme halinde olduğu öğrenildi. Pinto'nun transferinden sonra Bursaspor'da fazla forma şansı bulamayan Turgay'ın iyi bir teklifte satılabileceği biliniyor. Bordo-mavili kulüp, anlaşma zemini arayarak Bursaspor yönetimiyle ortak yol bulma çabası içinde. Trabzonspor'un transfer gündemi sadece Turgay ile sınırlı değil. Bordo-mavili yönetim, Şenol Güneş'in talimatları doğrultusunda Serdar Kurtuluş için Gaziantepspor'un kapısını çaldı. Gaziantepspor yönetimi Serdar Kurtuluş için Sapara artı 2.5 milyon Euro isterken, Trabzonspor ise bu rakamı Sapara artı 2 milyon Euro'ya düşürmeye çalışıyor. Pazarlıkların sürdüğü ve yakın zamanda transferin netleşeceği kaydedildi. Bordo-mavililer, ayrıca Gaziantepspor'dan Cenk ve Muhammet ile de ilgileniyor. Kırmızı-siyahlı kulüp ise Muhammet'i satmak istemezken Cenk için açık kapı bıraktı. Güneş'in Bamba'nın ardından Soner'in transferinden memnun kaldığı, özellikle Turgay ve Serdar'ın takıma kazandırılmasını istediği öğrenildi.


Burak bizim için pahalı

Atletico Madrid'in Sportif Direktörü José Luis Pérez Caminero, Burak Yılmaz'ın mükemmel bir golcü olduğunu ancak fiyatının pahalı olduğunu söyledi. Radyospor'a konuşan Caminero, 'Burak çok güçlü ve akıllı bir futbolcudur. Müthiş bir kuvveti var. Eminim, şüphesiz Avrupa'daki en önemli takımlarda oynayabilen bir futbolcudur. Atletico Madrid iyi futbolcularla ilgileniyor. Burak iyi bir futbolcu olduğu için biz de onu severiz. Ama fiyatı pahalı ve biz hiçbir pazarlık yapmadık. Transfere hiç girmek istemedik' sözleriyle Burak'a İspanya kapılarını kapattı.


SOL BAMBA Türkiye'de

Trabzonspor'un, İngiltere'nin Leicester City takımından 5 yıllığına transfer ettiği Souleymane Bamba, dün İstanbul'a geldi. Akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olan Fildişili oyuncuyu, bordo-mavili taraftarlar karşıladı. Sempatik hareketleriyle dikkat çeken Sol Bamba, Trabzonspor atkısı açarak taraftarları selamladı. Bu sabah özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçecek Souleymane Bamba, öğleden sonra Trabzon'a gidecek.




12 yıl önce