|

Trabzonspor'dan eşi benzeri görülmemiş transfer

Trabzonspor, Fabian Castillo'nun transferini uzun süren görüşmelerin ardından sonuçlandırdı. Bordo mavililer Kolombiyalı futbolcuyu kadrosuna katmak için eşi benzeri görülmemiş bir yol izledi.

Yeni Şafak
20:00 - 4/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 20:16 - 4/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzonspor Fabian Castillo'nun transferini resmen açıkladı.
Trabzonspor Fabian Castillo'nun transferini resmen açıkladı.

Trabzonspor, Fabian Castillo'yu resmen açıkladı...



Trabzonspor, Fabian Castillo transferini kiralık olarak bitirdi. Oyuncuyu satın alma opsiyonuyla 1 seneliğine kiralayan bordo mavililer Dallas'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 3 milyon dolar ödedi. Castillo'nun satın alma opsiyonu ise 1 milyon dolar. Transferi ilk başta yokuşa süren ve Castillo'nun gidişine engel olmak isteyen MLS'in yapılan bu anlaşma ile transfere ikna olduğu belirtildi.









Bordo-mavili kulübün KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;


  • "Profesyonel futbolcu Fabian Andres Castillo Sanchez'in, satın alma opsiyonlu olarak, şirketimize geçici transferi konusunda oyuncu ve Major League Soccer ile anlaşmaya varılmıştır.
  • ''Major League Soccer'a geçici transfer bedeli olarak 3 milyon Dolar peşin olarak ödenmiş olup, şirketimiz, 1 milyon Dolar daha ilave bedel ödeyerek oyuncunun şirketimize kesin olarak transfer hakkına sahip olmuştur. Şirketimiz belirtilen opsiyon hakkını 07.01.2017 tarihine kadar kullanmak zorundadır."










#Trabzonspor
#Fabian Castillo
#Dallas
#MLS
8 yıl önce