|

Yepyeni stadın çimlerini ezdiler!

Bursaspor'un önümüzdeki sezon maçlarını oynayacağı Timsah Arena'da sona yaklaşırken hafta sonu ziyarete açık olan stada taraftarlar stada hayran kaldı. Duyarsız taraftarlar çimlere ayakkabıları ile basınca hasar meydana geldi. Çimlere Özlüce Tesisleri'nde gözü gibi bakıp 12 günde Timsah Arena'ya monte eden çim uzmanı Muhittin İpek ise üzüntüsünden kahroldu.

Yeni Şafak
09:50 - 6/07/2015 الإثنين
Güncelleme: 10:46 - 6/07/2015 الإثنين
IHA

Yapım çalışmalarının başlanmasından itibaren, mimarisi ve yapı tekniği bakımından örnek projeler arasında gösterilen stadyum için çalışmaların hızla tamamlanırken Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşasına devam edilen stadyumda koltukların ardından çim serme çalışmaları sona erdi.



Duyarsız taraftarlar uyarıları dinlemedi

Özlüce Tesisleri'nde yetiştirilen ve kesilerek yeni stat şantiyesine taşınan çimlerin, zemine serme işlemleri 12 günde tamamlanırken duyarsız taraftarlar uyarıları rağmen güvenlik şeridi ile çevrilmiş çimlere bastı. Bu durum başta Bursaspor'un Çim Uzmanı Muhittin İpek olmak üzere taraftar gruplarının tepkisine sebep oldu.



'Sinirimden ağlıyorum'

Muhittin İpek, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı serzenişte bulunarak "Özenle yetiştirip Timsah Arena'ya serdiğimiz çimlerin bugün üzerine yüzlerce anlayışsız insan çevre koruma bandından geçerek sokakta giydikleri hijyenik olmayan, hastalıklara davetiye çıkaran ayakkabıları bastı. Yeni konulan ve yerine oturmayan çimleri emeğimize, takımımıza saygı göstermeden çiğneyerek büyük hasar açan bu insanları kınıyorum ve sinirimden ağlıyorum" dedi.

#timsah arena
#bursaspor
#çim
٪d سنوات قبل